<strong>NEDTUR:</strong> Ola-Conny Wallgren mistet håret som følge av en solid nedtur. Her er han avbildet med både hår på hodet og rundt truten. Foto: Marcus Ericsson / Aftonbladet / NTB Scanpix&nbsp;
NEDTUR: Ola-Conny Wallgren mistet håret som følge av en solid nedtur. Her er han avbildet med både hår på hodet og rundt truten. Foto: Marcus Ericsson / Aftonbladet / NTB Scanpix  Vis mer

«Ullared»-profilen:

Ola-Conny mistet håret etter morens død

- Jeg har stått mange timer foran speilet og følt at jeg ikke er fornøyd med meg selv.

Publisert

(Seoghør.no): Det svenske radarparet Morgan Karlsson (44) og Ola-Conny Wallgren (53), fikk en plass i mange norske hjerter med TVNorge-programmet «Morgan og Ola-Conny - Oppdrag Norge».

Nå er de folkekjære tv-profilene igjen aktuelle. Denne gang er kompisene med i en ny sesong av svenske «Ullared», serien der Ola-Conny og Morgan først ble seerfavoritter.

Programmet tar for seg mennesker på harryhandel, og har blitt sendt på norsk fjernsyn siden 2009. I mellomtiden har den halvdelen fått mye oppmerksomhet for noe helt annet enn billige matvarer.

<strong>KOMPISER:</strong> Ola-Conny sammen med partneren Morgan, her under en tidligere høstlansering for Kanal 5. Foto: Jonas Ekströmer / NTB Scanpix
KOMPISER: Ola-Conny sammen med partneren Morgan, her under en tidligere høstlansering for Kanal 5. Foto: Jonas Ekströmer / NTB Scanpix Vis mer

Kraftig vekst

Under svenske Kanal 5s vårlansering i januar, var det flere som bemerket seg Ola-Connys nye utseende. Der dukket han nemlig opp med kraftig skjeggvekst.

– Nå som jeg er singel og ingen bestemmer over meg og maser om hvordan jeg skal se ut, kjører jeg min egen stil helt ut. Skjegget var litt møkkete i starten, men jeg har ordnet det til med en saks den siste tiden, sa han den gang.

Hårveksten har imidlertid ikke alltid vært på topp det siste året.

Håret falt av

I nytt intervju med svenske Expressen kommer det frem at tv-stjerna gikk på en smell i 2016, som en følge av sorg, stress og motgang.

Her omringes Morgan og Ola-Conny av norske jenter

Fjoråret var nemlig vanskelig for Ola-Conny. I desember 2015 døde moren hans av kreft, og like etter ble det slutt mellom han og kjæresten.

- Man tror man er udødelig, og kjører bare på. Plutselig møtte jeg veggen og da sa det stopp, forteller han.

Endringer

Men det var ikke bare livsgnisten «Ullared»-stjernen mistet. Han forteller videre i intervjuet at også håret på den ene siden av hodet falt av.

- Jeg har stått mange timer foran speilet og følt at jeg ikke er fornøyd med meg selv, forteller han.

Derimot har det skjedd en forandring for Ola-Conny, både i kropp og sinn. Det har også hjulpet med støtte fra barna, samt en del hvile.

– Jeg går ikke rundt og synes synd på meg selv. Jeg er sta og sterk. Jeg tviler ikke på noe som helst, og jeg er veldig målbevisst. Jeg gir ikke opp så lett, sier han.

I tillegg til det nye skjegget, har tv-sjarmøren også brukt mangfoldige timer på trening. En ny kjæreste står imidlertid ikke på trappene.

– Jeg vegrer meg ikke for ensomheten, og jeg kan trives med å være singel. Det er klart at man iblant vil gjør noe med en annen, men slikt får skjebnen avgjøre, sier han.

LES OGSÅ: Her tar følelsene tar overhånd for «Jegertvillingene»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer