Ola-Conny Wallgren:

Ola-Conny har brutt forlovelsen

- Vi burde nok ha lært hverandre å kjenne litt bedre før vi forlovet oss.

SINGEL: Ola-Conny Wallgren bekrefter at han og sykepleieren Camilla har gått hver til sitt. Foto: Aftonbladet / IBL Bildbyrå
SINGEL: Ola-Conny Wallgren bekrefter at han og sykepleieren Camilla har gått hver til sitt. Foto: Aftonbladet / IBL Bildbyrå Vis mer
Publisert

Den populære, svenske tv-profilen Ola-Conny Wallgren (55) hadde egentlig bestemt seg for å ta en lang pause fra kjærligheten.

I fjor avslørte Wallgren imidlertid at han hadde funnet lykken på ny - og forlovet seg med sykepleieren Camilla (38). I et intervju med det svenske ukebladet Hänt, røper Wallgren nå at lykken ble kortvarig - og at de to har brutt med hverandre.

- Det er et litt følelsesmessig tema, men ja, vi er ikke sammen lenger. Vi har gått hver til vårt. Vi hadde nok litt ulike tanker og ideer om hvordan livet skulle se ut, sier han til det svenske ukebladet Hänt.

- Det er synd at det endte slik. (...) Vi burde nok ha lært hverandre å kjenne litt bedre før vi forlovet oss. Vi fungerte ikke sammen, fortsetter han.

Gikk ned på kne

Camilla og Wallgren møtte hverandre for første gang for halvannet års tid siden, og kom tilfeldigvis i snakk.

Wallgren har sagt at han den gang var forsiktig rundt henne, fordi man «vet jo aldri hvem man støter på». De bestemte seg derimot for å holde kontakten, og etter hvert turte han å be henne på middag. Paret utviklet deretter romantiske følelser, før 55-åringen gikk ned på kne på en herregård i Skåne.

- Vi hadde pratet om det begge to. Men hun forventet at jeg skulle spørre. Hun hadde sagt at om ikke jeg stilte spørsmålet, hadde hun gjort det selv etter hvert.

Saken fortsetter under:

SKADET SEG: Ola-Conny Wallgren valgte å gi seg i tv-programmet. Da Rød Løper møtte ham i Sverige, fikk vi se nettopp hvorfor. Video: Rød Løper / TVNorge Vis mer

- Livredd

Kjærestenyheten med ovennevnte kom et drøyt år etter at Wallgren erklærte at han var «livredd for jenter». Tv-profilens forrige forhold endte nemlig i retten, som følge av et meget bittert brudd.

- Det var et helvete, og nå tør jeg ikke date noen. Jeg er redd for å binde meg, forklarte han til svenske Hänt den gang.

Også da Dagbladet snakket med ham i april i fjor, prøvde han å tenke minst mulig på kjærlighet og romantikk.

- Hver gang det skjærer seg med ei dame, skjer det ofte noe annet samtidig. Denne gang var mamma syk samtidig som det ble slutt med kjæresten, og jeg gikk på en skikkelig smell. Jeg gikk rett i veggen, rett og slett.

- Det har vært litt mye styr i det siste. Heldigvis klarer jeg alltid å komme meg opp av søla. Det gjelder å tenke positivt, og se framover, konstaterte han over telefon fra Sverige.

Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren intervjues om hvordan det er å være i Norge i forhold til Sverige. Vis mer

LES OGSÅ: Khloé Kardashian: - Bruddet vårt suger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer