Ola-Conny forstår ikke hvorfor damene liker han

«Ullared»-stjernen Ola-Conny Wallgren får mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn, men har ingen anelse om årsaken.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ola-Conny Wallgren (51) er kjent fra TVNorge-seriene «Ullared», «Morgan og Ola-Conny» og «Morgan og Ola-Conny gjør Norge»

Den godt likte TV-stjernen er også blant deltakerne i den nyeste sesongen av TVNorge-programmet «4-stjerners middag». 

- Det var virkelig gøy å være med i programmet, strålte norgesvennen til Seoghør.no under førpremierefesten til programmet.

Damemagnet

Den folkekjære TV-stjernen var tidligere gift i 20 år, men Ifølge Expressen fant han i fjor lykken på nytt med 18 år yngre Carin (33).

Ola-Conny har tidligere innrømmet at han har fått flere kjærlighetsbrev, og han bekrefter at han fremdeles får mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. 

Men årsaken til all oppmerksomheten har han ingen anelse om.

- Jeg er veldig glad for det, men jeg forstår ikke hvorfor damene liker meg. Jeg synes ikke selv at jeg ser så bra ut, men det er kanskje noe annet de faller for, sier den blide svensken til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet

DISKET OPP PÅ KJØKKENET: Ola-Conny forteller til Seoghør.no at han synes det var en flott opplevelse å være med i 4-stjerners middag.  Foto: TVNorge
DISKET OPP PÅ KJØKKENET: Ola-Conny forteller til Seoghør.no at han synes det var en flott opplevelse å være med i 4-stjerners middag. Foto: TVNorge Vis mer

Mistet venner etter suksessen

Wallgren og kameraten Morgan Karlsson (42) har gått fra å være ukjente medarbeidere på varehuset Ullared i Halland i Sverige til å bli store TV-stjerner.

I 2014 fortalte den «4-stjerners middag»-aktuelle TV-profilen at kjendislivet førte med seg noen negative ting.

- Jeg merket at når jeg kom inn i denne verden, var det en del venner som falt ifra. De trodde jeg levde et slags luksusliv, og at jeg ikke kunne være som alle andre. Men sånn har det aldri vært.

- Jeg står med begge føttene på jorda. Men jeg har mistet mange venner, det har jeg. Og en del av dem hilser heller ikke på meg lenger, sa han åpenhjertig til Seoghør.no.

Ola-Conny synes det var vondt å oppleve at flere venner sviktet han, men bestemte seg for å være sterk. 

- Visst blir man skuffet, man trodde jo på disse vennene. Plutselig tenker man, var man ikke mer verdt? Men jeg bestemte meg for å drite i det og gjøre som jeg selv vil. De skulle ikke bestemme over meg, slo han fast.

«Fire stjerners middag» går mandag til torsdag kl. 19.30 på TVNorge.

TRIVELIG DUO: Ola Conny Wallgren og Morgan Karlsson har blitt kjente navn fra TV-skjermen.  Foto: Andreas Fadum
TRIVELIG DUO: Ola Conny Wallgren og Morgan Karlsson har blitt kjente navn fra TV-skjermen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Slik møtte Mona Grudt sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer