Ola-Conny Wallgren:

Ola-Conny føler seg utnyttet

Ola-Conny Wallgren mener det er vanskelig å finne kjærligheten som offentlig person.

- UTNYTTET: TV-profil Ola-Conny Wallgren forteller at han ikke har vært på en date på to år. Det tror han det finnes flere årsaker til. Foto: NTB Scanpix
- UTNYTTET: TV-profil Ola-Conny Wallgren forteller at han ikke har vært på en date på to år. Det tror han det finnes flere årsaker til. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den svenske TV-profilen Ola-Conny Wallgren (53) har gjennom suksesserien «Ullared» blitt en svært så populær mann blant svenske, så vel som norske tv-tittere.

I et større intervju med svenske Hänt avslører imidlertid Wallgren at han virkelig har fått kjenne på reality-medaljens bakside, spesielt når det omhandler kjærlighetslivet.

53-åringen har nå vært singel i to år, etter bruddet med den 18 år yngre Carin. Før det var han gift i tjue år.

- Jeg har vært uheldig med kjærligheten Jeg har hatt noen korte forhold, men årsaken til dét er vel at jeg aldri er hjemme. Jeg er alltid ute og reiser i forbindelse med innspilling og annet, sier han til Hänt.

POPULÆRE: Fansen svermet rundt Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson da vi møtte humorduoen i Frognerparken i 2014. Video: Lars Eivind Bones/Marianne C. Huseby/DBTV Vis mer

- Intime bilder

I 53-åringens postkasse i Tvååker utenfor Göteborg, dumper det stadig ned fan- og frierbrev. Tidligere har Wallgren blant annet fortalt om frierbrev fra kvinnelige beundrere i Norge.

Til tross for at det finnes en tydelig interesse fra det motsatte kjønn, har ikke TV-profilen funnet den store kjærligheten - langt ifra.

- Jeg har fått mange kjærlighetsbrev, men når jeg får tilsendt intime bilder, så kjenner jeg at det ikke er noe for meg. Man skal møte noen på en seriøs og riktig måte, kanskje helst på matbutikken eller på en reise, sier han.

- Blitt brent

Selv tror 53-åringen at kjendisstatusen muligens kan ha stukket kjepper i hjulene for eventuelle kjærlighetsforhold.

- Det er to år siden jeg var på en date sist. Jeg er blitt brent flere ganger, og det gjør meg rett og slett litt sur. Jeg vet ikke helt, men det føles som om man blir litt utnyttet iblant.

Wallgren understreker imidlertid overfor nettstedet at han ikke har gitt opp håpet, og at han forhåpentligvis vil treffe den rette en gang i framtida.

Det har ikke lykkes Seoghør.no å få en ytterligere kommentar fra Ola-Conny Wallgren.

Ola-Conny Wallgren fra TVNorge-programmet "Morgan & Ola-Conny - Oppdrag Norge" intervjues om tilværelsen i Norge, vennskap og singelliv. Vis mer

Frontfigur

Ola-Conny er muligens Sveriges, om ikke Skandinavias, mest omtalte varehusmedarbeider.

Med sine ærlige replikker og galante påfunn har 53-åringen nærmest blitt en frontfigur for dokusåpa som følger arbeidsplassen hans - det gigantiske lavprishuset Gekås Ullared.

Programmet gikk i år inn i sin åttende sesong i hjemlandet, og ifølge kjøpesenterets hjemmeside benker i snitt én million svensker seg foran tv-ruta hver uke.

«Ullared» sendes på TVNorge her hjemme.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer