OL-stjerne tok sitt eget liv

Jeret Peterson ble bare 29 år gammel.

DØD: Skistjernen Jeret «Speedy» Peterson ble funnet død 25. juli. Foto: Reuters
DØD: Skistjernen Jeret «Speedy» Peterson ble funnet død 25. juli. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Politiet i Utah har bekreftet at den amerikanske skistjernen Jeret «Speedy» Peterson er død. Peterson, som tok sølvmedalje i freestyle under OL i Vancouver i 2010, skal selv ha ringt nødtelefonen 25. juli for å fortelle at han var i ferd med å begå selvmord der han befant seg - i Lamb's Canyon.

Litt senere ble han funnet død. Peterson ble bare 29 år gammel.

Bare noen få dager tidligere ble Peterson tatt for fyllekjøring i Hailey i Idaho. Og ifølge politiet, ble den nå avdøde idrettstjernen pågrepet etter at han hadde kjørt i en hastighet tilsvarende tre ganger fartsgrensen. Peterson erklærte seg ikke skyldig i etterkant av episoden, ifølge flere amerikanske medier.

Amerikaneren ble utestengt fra Vinter-OL i Torino i 2006 etter å ha havnet i et slagsmål på en fest. Vancouver-OL blir dermed regnet som hans elleville comeback, da han avanserte fra femte- til annenplass i konkurransen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Amy Winehouse funnet død  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer