FIKK RÅD: Fredrik Kittel-Nielsen (nr. to f.h.) opplevde at gjelden økte etter besøket fra "Luksusfellen"s økonomiske eksperter Hallgeir Kvadsheim (t.v.) og Magne Gundersen (t.h.), fordi han arvet en gjeld på 88 000 da moren rett før innspillingen. H Foto: TV3
FIKK RÅD: Fredrik Kittel-Nielsen (nr. to f.h.) opplevde at gjelden økte etter besøket fra "Luksusfellen"s økonomiske eksperter Hallgeir Kvadsheim (t.v.) og Magne Gundersen (t.h.), fordi han arvet en gjeld på 88 000 da moren rett før innspillingen. H Foto: TV3Vis mer

Økte gjelden etter «Luksusfellen»

Morens dødsfall førte til nye gjeldsproblemer for Fredrik.

SEHER.NO:  Sammen med kameraten Thomas Holstad (21), stod Fredrik Kittel-Nielsen (20) onsdag fram med sine økonomiske problemer som følge av overdreven shopping, limousin-kjøring og dyre ferieturer.

Ved hjelp av rådene til Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen klarte de to kameratene å begrense forbruket, ved blant annet å endre livsstilen og kutte ned på luksusmat til fordel for hjemmelagete retter.

- Jeg har aldri hatt en inkassosak på meg og den eldste kredittkortregningen min har vært en måned gammel. Men vi har fått mange gode råd om sparing, og vi har blant annet blitt mye flinkere til å kutte ned utgiftene til mat ved å lage mer mat hjemme, sa Thomas til Seher.no tidligere denne uken.

Men det TV-seerne ikke fikk se var at Fredriks gjeld økte etter besøket fra «Luksusfellen»-ekspertene.

Kort tid før opptakene begynte, mistet han moren sin, og arvet 88.000 kroner i gjeld fra sin mor.

- Hadde jeg ikke fått den ekstra regningen tror jeg at jeg hadde fått kontroll på utgiftene, men nå måtte jeg låne 88.000 kroner av faren min, som jeg skyldte 100.000 fra før, sier han til Seher.no.

Han hevder foreløpig ikke har noen ide om når han kan få betalt tilbake pengene han skylder faren.


- Jeg har det i bakhodet hele tiden, men har ikke fått mulighet til å begynne å betale ned noe gjeld ennå. Men heldigvis hjelper faren min meg fortsatt, sier han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: - Begynte å leie limo på videregående