Økte brystene med en kilo silikon

- Jeg kunne nesten ikke bevege meg på to uker - første da begynte smertene å gå over, sier Paradise-Iselin.

PÅ OPERASJONSBORDET: Slik så det ut da den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Iselin Michelsen fikk oppfylt drømmen om brystforstørring. Foto: Omag.no, Arne Skalmeraas.
PÅ OPERASJONSBORDET: Slik så det ut da den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Iselin Michelsen fikk oppfylt drømmen om brystforstørring. Foto: Omag.no, Arne Skalmeraas. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
ELSKER SIN NYE STIL: - Jeg synes rett og slett silikonpupper er finest. Trenger ikke å se sååå naturlig ut, sier Iselin Michelsen etter at hun forstørret brystene med en kilo silikon.
ELSKER SIN NYE STIL: - Jeg synes rett og slett silikonpupper er finest. Trenger ikke å se sååå naturlig ut, sier Iselin Michelsen etter at hun forstørret brystene med en kilo silikon. Vis mer

SEOGHØR.NO: Modellen Iselin Michelsen (23) la ikke skjul på at hun drømte om å skaffe seg større bryster, da hun deltok i TV3s realityserie «Paradise Hotel» i 2012.

Nå har drømmen blitt oppfylt.

Til nettsiden Omag.no sier Iselin at hun i januar la inn 500 gram silikon i hvert bryst.

- Jeg gikk opp fra størrelse 65A til 65G. Det var ganske skummelt da jeg la meg på operasjonsbordet og de skulle skjære i meg og sånn. Men jeg merket jo ikke noe. Da jeg våknet etter narkosen var jeg skikkelig rar. Det føltes som jeg var skikkelig full.

Iselin hevder hun har drømt om større bryster siden hun var 12. Men hun innrømmer at inngrepet var mer smertefullt enn hun hadde trodd på forhånd.

- Da bedøvelsen forsvant var det utrolig vondt. Jeg kunne nesten ikke bevege meg på to uker - første da begynte smertene å gå over. Det var helt grusomt. De første dagene lå jeg bare helt stille og trodde jeg skulle dø. Det er det vondeste jeg har vært med på, iallfall.

Samboer

FØR: Slik så Iselin ut da hun deltok i 2012-utgaven av «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
FØR: Slik så Iselin ut da hun deltok i 2012-utgaven av «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Etter «Paradise Hotel»-oppholdet har Iselin blitt kjæreste og samboer med realitykollegaen Are B. Schanke. I tillegg vant hun Gullruten-pris for «årets TV-øyeblikk» og fikk mye oppmerksomhet rundt sin musikkdebut - låten «Chewing Gum».


For tiden jobber hun i Viasat og som modell for nettstedet Lillefrekke.no.

Iselin sier til Omag.no at hun ikke tror hun kommer til å angre på brystforstørringen med det første.

- Jeg synes rett og slett silikonpupper er finest. Trenger ikke å se sååå naturlig ut, sier hun.

LES OGSÅ: Fikk samboer i julegave

 

 

 

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer