GLISTE BREDT: Katie Price og Peter Andre utforsket en mengde bladet i Malibus gater. Foto: Stella Pictures
GLISTE BREDT: Katie Price og Peter Andre utforsket en mengde bladet i Malibus gater. Foto: Stella Pictures Vis mer

Oj, hva er det du handler, Katie?

Superparet avslørt til fulle på den uskyldige handleturen.

SEHER.NO: Den skandaleombruste glamourmodellen Katie Price (30) - bedre kjent som Jordan har kuttet ned på de dristige fotoshootene de siste årene for å fokusere på å være en god mor.
I desember ble det derimot kjent at hun har lyst til å kaste klærne igjen - åtte år etter hun tok sine første bilder for Playboy. Og akkurat det ønsket ser ut til å leve i beste velgående.

Torsdag ble nemlig Katie fotografert da hun var på handletur sammen med ektemannen Peter Andre (35) i Malibu i California. Noe av det første de gjorde var å handle en drøss av magasiner, og som man også kan se av bildene var Playboy med i parets handlevog.

Etterpå dro Peter og Katie rett til klesbutikken. Flere medier spekulerer i om de kanskje så etter litt spenning i forholdet med Valentines day rett rundt hjørnet...

- Jeg stiller gjerne opp i Playboy. Selv om jeg så Dita Von Teeses cover, og det så ut som dritt, uttalte puppe-jenta til OK! Magazine ved juletider.

Katie Price og Peter Andre har to barn sammen, Junior (3) og Princess (21 måneder). Jordan har i tillegg en den blinde sønnen Harvey (6) sammen med den tidligere fotballstjernen Dwight Yorke.

Har du et kjendistips? Tips oss på her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det var tre utrolige måneder