MØTTES PÅ TV: Maria Bonnevie avslører at hun falt for Fredrik Skavlan da hun gjestet hans show "Først og Sist".
MØTTES PÅ TV: Maria Bonnevie avslører at hun falt for Fredrik Skavlan da hun gjestet hans show "Først og Sist".Vis mer

- Oi, her gikk solen opp...

Da Maria Bonnevie satt her, startet følelsene...

SEHER.NO: Maria Bonnevie (35) har vært sammen med talkshow-kongen Fredrik Skavlan (43) i over tre år. I januar 2005 lot hun seg intervjue av nettopp Skavlan i hans populære program "Først og Sist".

Men hva skjedde egentlig den dagen?

- Jeg husker at jeg likte ham veldig godt. Jeg tenkte at "oi, her gikk solen opp", sier skuespilleren i et nytt intervju med bladet Elle.

Maria er snart aktuell på norske kinoer i filmen "Engelen" - hvor hun spiller hovedrollen som den narkomane mammaen Lea, som sliter med å takle sitt nye liv.

Selv leker Maria med tanken på å bli mor i det private, selv om hun ikke har noe konkret mål ennå.

- Jeg er veldig glad i barn - og alle jeg kjenner får barn nå. Det å være 35 år og ikke ha barn er jo litt rart. Folk tenker sikkert at det er noe gærent, men det tror jeg ikke det er. Tiden vil vise hva som skjer.

At kjærligheten blomstrer mellom Bonnevie og Skavlan er det liten tvil om. Da talkshow-verten nylig vant to prestisjetunge priser under "Kristallen"-utdelingen i Sverige, takket han kjæresten for suksessen.

- Nå kunne Maria gjerne vært her. Det er ikke sikkert jeg hadde stått her i dag hvis det ikke hadde vært for henne, sa Skavlan til Dagbladet.

I kveldens episode av "Skavlan" møter Fredrik superstjernen Jay-Z, samt luksusfruen Anna Anka, som den siste tiden har kommet med noen oppsiktsvekkende uttalelser.

"Skavlan" ser du i kveld klokken 21.25 på NRK.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Takker kjæresten for suksessen