- Oh my god, dette er helt fantastisk!

Her møter Jan Thomas «Fanthomas» for første gang. Se video!

JAN THOMAS MØTER FANTHOMAS: I mandagens «Happy Day» får Jan Thomas endelig møte «Fanthomas», i Anders Byes skikkelse.  Foto: TV 2
JAN THOMAS MØTER FANTHOMAS: I mandagens «Happy Day» får Jan Thomas endelig møte «Fanthomas», i Anders Byes skikkelse. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Humorduoen Bye og Rønning har hatt stor suksess med sine hysterisk morsomme kjendisparodier de siste årene.

Og en av dem som virkelig har fått gjennomgå, er kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (43), som også imiteres i showet «Bye og Rønning - redder verden!», som hadde premiere i forrige måned.

Mandag får imidlertid kjendisstylisten mulighet til å «ta igjen» mot Anders Bye (28), når komikeren er gjest i hans makeoverprogram «Happy Day»  på TV 2. 

Og da Seher.no snakket med Bye for noen uker siden, innrømmet han at han var veldig spent på møtet med Jan Thomas.
 
- Det er jo åpenbart da, så mye som jeg har tullet med Jan Thomas. Men nå som jeg har harselert så mye med han, så kan han gjøre hva som helst med meg egentlig. Jeg stoler på hans kompetanse. Det er mulig han ikke er helt ærlig med hva som kler meg da. Det blir et morsomt møte tror jeg, humret en lettere nervøs Bye til Seher.no.

Ikke bare har Jan Thomas måttet tåle å bli harselert med fra scenekanten, han er også inspirasjonen bak nett tv-serien, «Fanthomas», hvor det er Bye som har stemmen.

Og for å skape den rette stemningen under «Happy Day»-innspillingen, dukker komistjernen opp i studio iført et vaskeekte «Fanthomas»-kostyme.
 
Se klippet nederst i saken!

- Oh my god! sier Jan Thomas, og bryter ut i latter.

Deretter bærer turen videre til styliststolen, hvor det er Anders som må «i ilden».

Og etter en liten gjennomgang foran speilet, er det klær som skal i fokus.

- Hvor er den rosa kanindressen? Jeg tenkte jo at du skulle herje maksimalt. Men du har vært veldig snill, så langt, humrer Bye foran klesstativet.

Og etter en lengre prat om parodiering og Fanthomas, får komistjernen endelig se det ferdige resultatet, som er langt fra så avskrekkende som han hadde fryktet. 

Iført barsk skinnjakke, jeans og solbriller, ser Anders nemlig skikkelig rocka og kul ut, og er tydelig fornøyd med resultatet.

- Oh my god, dette er jo helt fantastisk! Dette var faktisk veldig etter min smak, smiler han stort.

«Happy Day» ser du på TV 2 mandag til torsdag klokka 19.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er Alice in Wonderland gone bad

Se Jan Thomas møte Fanthomas nedenfor:


[obj:media:9031]