Og «Skal vi danse»-rumpene tilhører...

- Jeg tror ikke det er så mange som vet at den er min, sier Elena Bokoreva Wiulsrud.

FLOTTE BAKDELER: Disse rumpene er stadig vekk å se i «Skal vi danse». Rumpa til venstre tilhører Elena Bokoreva Wiulsrud, mens eier av den andre rumpa er Nadya Khamitskaya. Foto: TV 2
FLOTTE BAKDELER: Disse rumpene er stadig vekk å se i «Skal vi danse». Rumpa til venstre tilhører Elena Bokoreva Wiulsrud, mens eier av den andre rumpa er Nadya Khamitskaya. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Elena Bokoreva Wiulsrud (24) har i flere år vært med i TV 2-serien «Skal vi danse». I fjor gikk hun, sammen med dansepartner Carsten Skjelbreid helt til topps i konkurransen. Det gjenstår dog å se hvorvidt hun klarer å gjenta akkurat det sammen med en annen TV 2-profil, Håvard Lilleheie, i år.

«Skal vi danse»-entusiaster landet rundt har sikkert sett rumpene som svinger seg på parketten i de små vignettene etter reklamepausene når programmet sendes. Til Seher.no opplyser TV 2 at rumpene tilhører to av de profesjonelle danserne, nemlig nettopp Elena, samt Nadya Khamitskaya (27), som danser med Åsleik Engmark.

Det bekrefter også Elena til Seher.no.

- Jeg tror ikke det er så mange som vet at den er min, men noen kanskje? sier hun lattermildt.

Den lille rumpeseansen ble, ifølge den etter hvert svært så erfarne danseren, spilt inn før «Skal vi danse 2009» - uten at man på det tidspunktet visste at det var akkurat bakdelen hennes som skulle brukes på TV-skjermen. De to første sesongene av «Skal vi danse» var det Gyda Bloch Thorsen som hadde danserumpa.

- Vi fikk bare beskjed om å danse samba, og at vi skulle gjøre noen artige bevegelser. Og så ble det bare sånn. Samba er en dans med fine trinn og med fine hoftebevegelser, forteller Elena, som mener at hun ikke blir ekstra bevisst på egen kropp ved å til stadighet vise seg frem på parketten noe utfordrende kledd.

- Nei, det tenker jeg ikke på, dans er jo en idrett der man ofte har på seg små kjoler. «Skal vi danse» er som en vanlig konkurranse for meg, jeg ser liksom ikke helt forskjell på en vanlig konkurranse og dette. Men det er nok noen som passer vekta si allikevel, mener hun.

For tiden har den vakre dansestjernen nok å tenke på gjennom TV-programmet hun deltar i. Når «Skal vi danse» derimot ikke sendes på TV, trener hun mellom to og tre ganger i uka på helsestudio, avslører hun til Seher.no.

- Jeg rekker ikke å trene utenom programmet. Men når jeg ikke er med her, trener jeg på helsestudio for å holde kroppen stram, ja, innrømmer Elena, som er gift med en av de andre profesjonelle danserne, Lars Alexander Wiulsrud.

- Hva synes ektemannen om at du viser rumpa di på TV så ofte, Elena?

- He he, det vet jeg sannelig ikke. Men man ser jo ikke rumpa da, det er jo tross alt bare noen dansetrinn - der jeg har på en kjole som dekker det meste, smiler Elena Bokoreva Wiulsrud til Seher.no.
 
Tirsdag ble det kjent at Elena og Håvard Lilleheie, som kom seg videre fra lørdagens «Skal vi danse»-runde med et nødskrik, etter omdans mot topp-alpinisten Andrine Flemmen, ikke har fått trent sammen de siste dagene etter at Håvard ble satt ut av en magesykdom. Tirsdag måtte han jobbe med programmet sitt, «Showman».

Onsdag fikk de to endelig trent sammen igjen.

- Jeg er trøtt og slapp, men ellers går det greit, sier Håvard Lilleheie til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Til legevakta etter «Skal vi danse»-fall