- Og folk lurer på hvorfor hun var så deprimert?

Mick Jagger sammen med ny brunette under tre måneder etter kjærestens selvmord.

GÅR VIDERE: Mick Jagger mistet kjæresten, designer og eksmodell L'Wren Scott (t.v), i midten av mars. Under tre måneder senere ble han fotografert på hotellsuiten sin i Zürich sammen med en ung kvinne. - Sex er som en taklingsmekanisme for Mick, sier en kilde til Daily Mail.  Foto: Stella Pictures
GÅR VIDERE: Mick Jagger mistet kjæresten, designer og eksmodell L'Wren Scott (t.v), i midten av mars. Under tre måneder senere ble han fotografert på hotellsuiten sin i Zürich sammen med en ung kvinne. - Sex er som en taklingsmekanisme for Mick, sier en kilde til Daily Mail. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: I midten av mars mistet Rolling Stones-vokalist Mick Jagger (70) kjæresten, designer L'Wren Scott (49), da hun tok sitt eget liv.

Etter det brå dødsfallet skal Jagger ha vært sønderknust, men etter begravelsen har han turnert sammen med Rolling Stones - rockelegendene spilte på Telenor Arena så nylig som 26. mai.

Få dager etter Norgeskonserten spilte rockerne i Zürich i Sveits, og da ble Jagger fotografert sammen med en ung, ukjent brunette.

Ifølge DailyMail var de to sammen på balkongen til Jaggers hotellsuite. På bildene tabloidavisen har publisert av de to, ser de ut til å ha et intimt forhold: Iført en romslig t-skjorte og bustete hår ser man brunetten lene seg mot Jagger bakfra. På et annet tidspunkt drikker de to te eller kaffe sammen på balkongen, nå fullt påkledd.

Mick Jagger og den ukjente kvinnen skal ha møttes på en nattklubb etter en av Rolling Stones' konserter, og deretter tilbragt to dager sammen i Zürich - under tre måneder etter L'Wren Scotts dødsfall.  

RASENDE: Jan Shane, søsteren til L'Wren Scott, sliter med å forstå Jaggers oppførsel og mener han også gjorde søsteren deprimert.  Foto: Front Page Media / Splash News/ All Over Press
RASENDE: Jan Shane, søsteren til L'Wren Scott, sliter med å forstå Jaggers oppførsel og mener han også gjorde søsteren deprimert. Foto: Front Page Media / Splash News/ All Over Press Vis mer

Etter at fotografiene ble publisert, raser nå Scotts søster Jan Shane mot Jagger.

- Og folk lurer på hvorfor L'Wren var så deprimert?, uttaler hun til Mirror.

Jan Shane hevder at rockestjernen delvis var skyld i Scotts dype depresjon.

- Disse bildene får meg virkelig til å lure på hva Mick egentlig tenker og føler. Datteren hans sier at han fortsatt har kjærlighetssorg og er så knust over å ha mistet min søster. Og så ser man disse bildene... han vil aldri forandre seg, tordner hun overfor avisen.

Kureres av kvinner

Ifølge Mirrors kilder er ikke dette første gang Jagger har fått selskap av en kvinne etter at kjæresten hans gjennom 13 år begikk selvmord.

TRØSTET FAREN: Datteren Georgia May Jagger var blant dem som tok seg av en angivelig sønderknust Mick Jagger etter kjærestens dødsfall. Her på Met-gallaen i starten av mai. Foto: Stella Pictures
TRØSTET FAREN: Datteren Georgia May Jagger var blant dem som tok seg av en angivelig sønderknust Mick Jagger etter kjærestens dødsfall. Her på Met-gallaen i starten av mai. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Noen menn drukner sorgene sine ved å drikke. Mick drikker ikke stort, men han døyver sorgen sin med kvinner, forteller en venn av 70-åringen til DailyMail.

- Han har vendt tilbake til sin gamle væremåte. Det er denne måten han takler ting på, selv i 70-årene. Gjennom både opp- og nedturer er Micks forkjærlighet for kvinner den ene tingen som ikke endrer seg, legger en annen til.

Ifølge en annen av Daily Mails kilder visste Mick Jagger godt hva han gjorde da han viste seg med den unge brunetten.

- Han har virkelig sørget, men Mick er en fyr som alltid har elsket livet og kvinner. Dette er bare Mick som er seg selv og kommer seg videre på det eneste måten han kjenner, forklarer en nær venn til avisen.

L'Wren Scotts søster har også tidligere hatt et anstrengt forhold til Jagger, skriver Mirror. Hun skal heller ikke ha sett søsteren på seks år før hun gikk bort.

I likhet med L'Wren Scott var Jan Shane adoptert av mormonerne Ivan og Lula Bambrough. Det er dermed intet biologisk slektskap mellom de to søstrene.

LES OGSÅ: Kjendisvennene sørget over tapet av L'Wren