Oscar-bråket mellom Will Smith og Chris Rock:

«Og det er slik vi gjør det»

Will Smiths yngste sønn kommenterer Oscar-bråket.

DELTE TWITTER-MELDING: Will Smiths yngste sønn bryter tausheten etter nattens Oscar-bråk. Foto: Patrick T. FALLON / AFP / NTB
DELTE TWITTER-MELDING: Will Smiths yngste sønn bryter tausheten etter nattens Oscar-bråk. Foto: Patrick T. FALLON / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under årets Oscar-utdeling var det alt annet enn selve prisene som fikk mest oppmerksomhet. Det var nemlig Will Smiths (53) slag mot komiker Chris Rock (57) som har skapt mest overskrifter i etterkant.

Nå har sønnen Jaden Smith (23) kommet med en uttalelse etter den mye omtalte hendelsen som fant sted under utdelingen.

«Og det er slik vi gjør det», skriver sønnen på Twitter.

Det er foreløpig uvisst nøyaktig hva disse ordene er rettet mot, men reaksjonene på posten dreier seg i all hovedsak om Oscar-bråket.

- Vakreste jeg har sett

Den amerikanske komikeren Tiffany Haddish (42), som også er venninnen til Jada Pinkett Smith (50), er blant dem som nå har valgt å kommentere den sjokkerende hendelsen.

Hun skal riktignok ha funnet det kontroversielle øyeblikket «vakkert».

- Da jeg så en svart mann stå opp for sin kone. Det betydde så mye for meg, uttalte Haddish overfor People, og fortsatte:

FORSVARER: Tiffany Haddish forteller i en uttalelse at Will Smiths handlinger er slik en ektemann skal stå opp for sin kone. Foto: REUTERS / Mike Blake / NTB
FORSVARER: Tiffany Haddish forteller i en uttalelse at Will Smiths handlinger er slik en ektemann skal stå opp for sin kone. Foto: REUTERS / Mike Blake / NTB Vis mer

- Som en kvinne, som har vært ubeskyttet, så hører man noen si: «Hold navnet til kona ute av munnen din, la min kone være», det er det mannen din skal gjøre, ikke sant? Beskytte deg.

42-åringen legger ikke skjul på at det var et øyeblikk som betydde mye for henne.

- Og kanskje verden ikke likte hvordan det skjedde, men for meg var det det vakreste jeg noen gang har sett fordi det fikk meg til å tro at det fortsatt er menn der ute som elsker og bryr seg om sine kvinner.

SLÅR: Will Smith slo komiker Chris Rock under årets Oscar-utdeling etter at Rock vitset om kona til Smith. Video: AP Vis mer

Spøkte om kona

Det var da komiker Chris Rock bestemte seg for å slå an en spøk om Jada Pinkett-Smith, kona til Will Smith, at årets Oscar-galla tok en helt ny vending.

Førstnevnte skulle dele ut prisen for beste dokumentarfilm, og i samme slengen refererte han til Pinkett-Smith ved å si at han så frem til å se en oppfølger til «G.I. Jane» - en film fra 1997 hvor Demi Moore spiller en snauklipt soldat.

FORKLARTE SEG: Will Smith forklarte i talen sin om hvorfor han slo til komiker Chris Rock. Video: Dagbladet/AP. Vis mer

Det var noe som fikk Smith til å se rødt. Han reagerte med å innta scenen og slå Rock i ansiktet. Da han satt seg ned på plassen sin igjen, ropte han:

- Hold min kones navn utenfor den jævla munnen din.

Pinkett var ærlig i fjor om at hun lider av den autoimmune sykdommen alopecia, så spøken falt naturligvis ikke i god jord.

LES OGSÅ: Slo komikeren etter sleivspark

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer