Oftebro hemmelig gift

- Ingen av gjestene visste at vi hadde giftet oss på formiddagen, sier skuespilleren Nils Ole Oftebro til Se og Hør.

ENDELIG GIFT: Etter over 20 år som kjærester fikk Anette Hoff bryllup i bursdagsgave. Foto: Stella Pictures
ENDELIG GIFT: Etter over 20 år som kjærester fikk Anette Hoff bryllup i bursdagsgave. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: – Vi har giftet oss. I Majorstuen kirke, til og med, forteller Nils Ole Oftebro (67) til Se og Hør. I alle år har to av Norges aller største skuespillere blitt omtalt som ektepar. Anette Hoff (51) har kalt Nils Ole «mannen min», og han har kalt henne «kona mi». Sammen har de sønnen Jonas Hoff Oftebro (16), kjent fra «Olsenbanden jr.»-filmene. – Hun hadde mast forferdelig om at vi skulle gifte oss. Jeg hadde vært litt mer tankefull, innrømmer Nils Ole. HER KAN DU FÅ MED DEG DENNE UKENS SE OG HØR.NO WEEKEND-TV – Så fylte hun 50 år. Jeg ville gi henne noe som gjorde henne glad – men hva? Så jeg foreslo at viskulle gifte oss. På kvelden, da bursdagsgjestene kom, var det nesten ingen av dem som visste atvi hadde giftet oss på formiddagen, forteller Oftebro videre. I tillegg til parets felles sønn Jonas, er Anette Hoff stemor til Oftebros tre barn fra tidligere forhold. Les resten av intervjuet med det nygifte paret i Se og Hør som er i salg fra i dag! Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Nils Ole Oftebro synes det er stas å se sønnen på TV-skjermen  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer