RØK UT: Nina Svorkås (t.v.) måtte torsdag ta et tårevått farvel med de andre «Paradise Hotel»-deltagerne etter at hennes venn Tommy Steinslien vraket henne til fordel for Christina Johanessen (t.h.). Foto: TV3
RØK UT: Nina Svorkås (t.v.) måtte torsdag ta et tårevått farvel med de andre «Paradise Hotel»-deltagerne etter at hennes venn Tommy Steinslien vraket henne til fordel for Christina Johanessen (t.h.). Foto: TV3 Vis mer

Ofret seg for Paradise-venninnen

- Jeg følte at hun fortjente en sjanse, sier Nina Svorkås.

Publisert
SEOGHØR.NO: Nina Svorkås har selv opplevet å måtte sende hjem en nær venn fra «Paradise Hotel». Torsdag tok hun til tårene da hun selv ble sendt hjem fra TV3s realityserie  av sin gode venn Tommy Steinslien.

Til Seoghør.no sier Nina at hennes avgjørelse om å stille seg bak Tommy kom som en overraskelse på de fleste av deltagerne.

Ville velge Nina
Ifølge Nina hadde Paradise-kollegaen Kristian René Johansen gitt klare signaler om at han ville velge Nina istedenfor sin partner Maria Solbakken før seremonien.

Det nektet imidlertid Nina å gjøre, fordi de to hadde blitt gode venner i løpet av de tre dagene som hadde gått siden Maria sjekket inn på skandalehotellet.

- Jeg hadde sannsynligvis vært med fortsatt hvis jeg hadde valgt Kristian, men jeg følte Maria fortjente en sjanse. Dessuten hadde jeg mest lyst til å stå bak Tommy, selv om han aldri hadde gitt meg noe løfte om at han ville velge meg.

Ble skilt fra favorittpartneren
Nina sier det var svært uvant for henne å bli brutt opp fra romkameraten Stian Thorbjørnsen, som hun har bodd sammen med siden dag én i realityserien.

Etter at hun flyttet inn på singel-rommet, stolte hun på at den gode tonen mellom henne og Tommy - de to har flere ganger har kysset foran Paradise-kameraene de siste dagene - skulle sikre henne gjennom parseremonien.

- For å være helt ærlig, så tenkte jeg ikke mye taktikk. Jeg sa til Tommy at jeg kanskje ville stå bak ham, men de fleste andre mente jeg burde gå til Kristian. Så jeg kan vel bare skylde på meg selv.

Selv om de to ble gode venner inne på «Paradise Hotel», sier Nina hun ikke har mye kontakt med Tommy i dag.

- Vi snakker med hverandre av og til, men kjærester er vi ikke. Selv om jeg gråt og var skuffet da jeg røk ut, så kom jeg meg raskt over skuffelsen, og tenkte at jeg var glad over de ukene jeg hadde fått med meg. På flyet hjem satt jeg og smilte, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nektet å kle seg naken på «Paradise Hotel»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer