SKJØNNHET: Michelle Pfeiffer er med sine 55 år en av de vakreste filmstjernene i sin generasjon. Foto: Stella Pictures
SKJØNNHET: Michelle Pfeiffer er med sine 55 år en av de vakreste filmstjernene i sin generasjon. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ofret karrieren for familien

Men nå får ikke lenger Michelle Pfeiffer de rollene hun ønsker seg.

Publisert

SEOGHØR.NO:  Mange hyllet valget til Michelle Pfeiffer (55) da hun i 1993 giftet seg med produsenten David E. Kelley (57) og viet de neste årene til familielivet og de kommende barnene Claudio (20) og John (19).

Den populære skuespilleren tok for gitt at hun kunne surfe videre på sin strålende filmkarriere når barna hadde blitt større, og at filmrollene skulle fortsette å strømme inn. Hun tok feil.

I 1992: Hadde Michelle Pfeiffer rollen som Catwoman, i Tim Burtons «Batman Returns».  Foto: Stella Pictures
I 1992: Hadde Michelle Pfeiffer rollen som Catwoman, i Tim Burtons «Batman Returns». Foto: Stella Pictures Vis mer

Men fasit i hånden mistet Pfeiffer en del av sin «aura» da hun satte privatlivet i første rekke. Etter at hun takket nei til flere store roller har bransjen nå vendt henne ryggen.

- Hollywood rullet ut den røde matten for henne mange ganger, men hun avviste de. Hun innser at hun har gjort flere livsavgjørende karrierefeil, sier en kilde nær Pfeiffer til avisen National Enquirer.

Men ifølge samme kilde kan Michelle også se noen fordeler med sitt tøffe valg.

- Hun bekymrer seg for at hun har ødelagt karrieren sin, men hun har noe som ikke mange andre i Hollywood kan skryte av. Et lykkelig, varig ekteskap.

LES OGSÅ:     - Jeg levde på cola og sigaretter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer