Ofret håret for ny tatovering

Lady Gaga sjokkerte fansen da hun barberte bakhodet.

GLAD I BLEKK: Sangeren har hele 12 tatoveringer.  Foto: Fame Flynet
GLAD I BLEKK: Sangeren har hele 12 tatoveringer. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lady Gaga (26) liker å sjokkere, og nå har hun gjort det igjen. Torsdag la hun ut et bilde av sitt barberte bakhodet, og avslørte samtidig sin nyeste tatovering. Kroppskunsten forestiller en engel, og var nok svært smertefullt for den eksentriske sangeren. 

Gaga la ut bilde på Instagram, og det er tydelig at hun klarte å sjokkere sine små monstre. Fansen har delte meninger om idolets nye frisyre. 

- Stygt! Jeg er så skuffet Gaga, skriver en fan.

- Du gjorde det igjen Gaga.

-  Du er gal. Jeg elsker det. 

26-åringen er kjent for sine ville påfunn og overrasker stadig. Nylig kom det frem at hun spiller inn sanger naken i platestudio. Tidligere denne uken dro hun på fest i noe som minnet om en brudekjole. Og i juli skrøt hun av fansens bryster fra scenen. 

Dette er Gagas tolvte tatovering. Andre kjendiser som elsker å pryde kroppen med blekk inkluderer Rihanna, David Beckham, Russell Brand, Miley Cyrus og Justin Bieber. 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er dette et hint til kjæresten, Lady Gaga?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer