ØNSKER SEG BARN: Cheryl Cole skal ifølge kilder ønske seg en baby. Foto: All Over Press
ØNSKER SEG BARN: Cheryl Cole skal ifølge kilder ønske seg en baby. Foto: All Over PressVis mer

Ofrer TV-karrieren for å få baby

Nå har ekteparet lagt utroskapsskandalen bak seg...

SEHER.NO: Forholdet mellom fotballstjernen Ashley Cole (28) og "GirlsAloud"-sangeren Cheryl Cole (26) har vært omgitt av skilmisserykter siden det i fjor ble kjent at Chelsea-spilleren hadde vært utro med frisøren Aimee Walton.

Nå virker det imidlertid som om tiden har leget sårene, og ifølge News of the world ønsker fotballfruen å slutte som "X Factor"-dommer for å få barn med ektemannen.


Ifølge den britiske tabloidavisen er "X Factor"-kollegaen Simon Cowell desperat etter å få Cheryl til å fortsette som TV-dommer, og skal blant annet ha tilbudt henne dobbel lønn.

Men for den styrtrike 28-åringen handler det ikke om penger, men om å slå seg til ro.

- Førsteprioritet i livet hennes er å danne en familie. TV-programmet er et enormt ansvar. Det er seks måneder i året. Cheryl ville få en baby med Ashley i år, men utsatte det på grunn av jobben. Hun vil ikke vente særlig lenger, og har ikke lyst til å være dommer i "X Factor" mens hun er høygravid, forteller en kilde til avisen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no  ,eller ring vårtips telefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901

LES OGSÅ: Blir mamma for andre gang