NEDPRIORITERER SØVN: Kim Kardashian West legger ikke skjul på at livet som trebarnsmor er hektisk. Nå avslører 37-åringen hvordan hun får tid til egepleie. Foto: NTB Scanpix
NEDPRIORITERER SØVN: Kim Kardashian West legger ikke skjul på at livet som trebarnsmor er hektisk. Nå avslører 37-åringen hvordan hun får tid til egepleie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian West om skjønnhetsregimet:

Ofrer søvnen for trening og ansikts-behandlinger

- Til og med søstrene mine tenker at jeg er gal.

Publisert

(Se og Hør): Kim Kardashian Wests (37) skjønnhets-, trenings- og kostholdsregime har i en årrekke vært gjenstand for stor debatt og medieomtale.

Selv om realitystjernen og søstrene tidvis opplever hard medfart idet de åpner dørene for nye trender, blir de også hyllet for sine mange skjønnhetstips og moteråd.

Sisters Take Tokyo

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Å opprettholde et plettfritt ytre i en hektisk hverdag, er imidlertid ikke alltid like enkelt. Det erkjenner også Kim, som for tiden sjonglerer både det å ha et milliardimperium, med et hektisk liv som trebarnsmor.

- Intens

I et intervju med Glamour avslører 37-åringen - som i fjor gikk i søsteren Kylie Jenners fotspor og lanserte sitt eget sminkemerke - sine skjønnhetsrutiner.

Ikke minst røper realitydronningen hvordan hun får tid til egenpleie i en så hektisk hverdag.

- Timeplanen min er intens, men for meg er det fortsatt en prioritet å ta vare på meg selv. Jeg gjør det for å beholde vettet, sier Kim til magasinet.

- Må ta vare på meg selv

37-åringen forklarer at hun tidvis må nedprioritere søvn for å få tid til alle gjøremål.

Startskuddet går gjerne klokken 05.00 om morgenen, hvor hun begynner dagen med en treningsøkt. Derfra går det slag i slag.

- I går klokken 22.00 dro jeg for å ta ansiktsbehandling. Jeg bare: «Ok, nå har jeg fått alle ungene til sengs, nå må jeg ta vare på meg selv.» Jeg trengte virkelig den ansiktsbehandlingen, så da legger jeg meg heller ved midnatt.

- Til og med søstrene mine tenker at jeg er gal, fordi jeg tar meg tid til å gjøre det andre mennesker ikke velger å prioritere.

Realitystjernen innrømmer også at hun gjerne kan bestille en hastetime til ansiktsbehandling, dersom hun har sett et uflatterende bilde av seg selv. Kim forteller også at hun føler at hun har behov for flere lag med concealer nå som hun er trebarnsmor, for å skjule mørke ringer under øynene.

«Glam squaden»

Gjennom 14 sesonger med TV-serien «Keeping up with the Kardashians» har Kim Kardashian gjort sitt navn til en internasjonal merkevare.

En helt egen «glam squad», sikkerhetsvakter, privatfly, kokker, hjelpere og agenter, er bare noe av det som får hverdagen til superstjernen til å gå rundt.

Thanks @makeupbyariel for always having my back 😜

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Bak hver eneste plettfrie «selfie» eller paparazzi-bilde står det et helt team med makeup-artister og stylister, som følger søstrene dag ut og dag inn.

Kim kaller hjelperne sine for «glam squaden», noe som har blitt til et helt eget fenomen i sosiale medier.

Med alle utgifter inkludert - skal du kunne klare å leve som Kim Kardashian, er det fra tidligere kjent at du antakelig må belage deg på å punge ut rundt 900 000 dollar i uka, noe som tilsvarer over 7 millioner norske kroner.

I testamentet

At Kim Kardashian West er opptatt av eget utseende, er ingen hemmelighet. Nylig avslørte 37-åringen overfor Elle, at hun har som mål å se «perfekt» ut til enhver tid, selv om hun en dag ikke er i stand til å ta vare på seg selv.

- Jeg har satt av en del i testamentet mitt, hvor det står at hvis jeg noen gang ikke er i stand til å kommunisere og jeg er en som bæsjer på meg, så skal jeg ha håret, neglene og sminken min fikset, sier hun.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

I den fire minutter lange videoen, omtaler «Keeping up with the Kardashians»-stjernen flere av overskriftene som er skrevet om henne, hvor blant annet nettopp testamentet og sminke er et tema.

37-åringen bekreftet at hun i testamentet sitt har skrevet om dette.

- Jeg vil se så bra ut som jeg kan, sa hun.

LES OGSÅ: Kardashian-barna sjarmerte «alle» på skøytebanen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer