KLAR FOR Å LEGGE OPP: Lily Allen hevder hun heller vil prøve å bli mamma enn å lage flere plater og dra på ny turné. Foto: All Over Press
KLAR FOR Å LEGGE OPP: Lily Allen hevder hun heller vil prøve å bli mamma enn å lage flere plater og dra på ny turné. Foto: All Over PressVis mer

Ofrer karrieren for mann og barn

- Nå vil jeg bli mamma og flytte på landet.

SEHER.NO: Popstjernen Lily Allen har de siste årene blitt en av Europas mest populære kvinnelige artister, takket være låter som "Smile" og "The Fear".

Men nå er Lily Allen klar til å legge mikrofonen på hylla for godt, ifølge avisa The People.


Grunnen skal være at 24-åringen lengter etter å stifte familie med sin nye kjæreste - bygningsarbeideren Sam Cooper.

Lily har ifølge avisa allerede lagt inn et bud på et hus i en landsby i Gloucestershire i England, og har lagt sin luksusleilighet i London ut for leie.

- Jeg vil ha babyer og bo på landsbygda, det er det som er målet mitt egentlig, sier Allen.

Popstjernen er hodestups forelsket i Copper, som hun har vært sammen med i seks måneder.

Nå er hun overbevist om at hun vil forsøke seg på å bli mamma igjen, etter at hun for to år siden mistet et barn hun ventet med sin forrige kjæreste - "Chemical Brothers"-artisten Ed Simons - i en spontanabort.

- Jeg har aldri vært noen karrierejeger. Jeg har ambisjoner, men det dreier seg mest om å ha tak over hodet og å ha noe å gjøre. Vi har vært sammen i seks måneder, og det går veldig bra, så hvorfor ikke?


Lily hevder hun ikke har noen planer om å legge ut på noen ny turné eller gi ut noen flere album, men avviser ikke muligheten for at hun vil ta opp igjen musikken i fremtiden.

- Jeg pensjonerer meg ikke helt. Jeg vil bare se hva som skjer. Jeg tenker aldri veldig langt fremover, sier hun til britiske People.

LES OGSÅ: - Et helvete å miste babyen