Ireland Baldwin:

Offer for brutalt ran

Alec Baldwins datter, Ireland, ble utsatt for overfall og ran.

OVERFALT: Ireland Baldwin, datteren til Hollywood-stjernen Alec Baldwin, ble i helgen utsatt for overfall og ran. Nå advarer hun følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram
OVERFALT: Ireland Baldwin, datteren til Hollywood-stjernen Alec Baldwin, ble i helgen utsatt for overfall og ran. Nå advarer hun følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Datteren til filmstjernene Kim Basinger (65) og Alec Baldwin (62), Ireland Baldwin (24), har vært i rampelyset omtrent siden før hun kunne gå. Det har ført til at 24-åringen har opparbeidet seg en solid følgerskare på sosiale medier.

Til sine over 620 000 følgere på Instagram avslører hun nå en stor skrekkopplevelse, samtidig som hun advarer følgerne sine.

BERØMT FAMILIE: Ireland hånd i hånd med pappa Alec Baldwin i Los Angeles i 2019, i forbindelse med en «roast» av faren i regi av Comedy Central. Foto: NTB scanpix
BERØMT FAMILIE: Ireland hånd i hånd med pappa Alec Baldwin i Los Angeles i 2019, i forbindelse med en «roast» av faren i regi av Comedy Central. Foto: NTB scanpix Vis mer

I et innlegg delte hun søndag kveld to bilder av seg selv, med det som skal være blåmerker i ansiktet. Der ber hun samtidig følgerne sine om å være på vakt, i kjølvannet av det skal ha vært et overfall i forbindelse med et ran i helgen, ifølge Independent.

«I går ettermiddag ble jeg angrepet av en kvinne som var helt borte, fordi hun var så høy på dop og desperat etter penger», skriver hun innledningsvis i innlegget, og fortsetter:

«Hun slo meg i ansiktet på en parkeringsplass, tok alle eiendelene mine og hoppet inn i en fluktbil mens ektemannen hennes kjørte».

- Dette er vanskelige tider

Videre skriver hun at politiet ble tilkalt, og at kvinnen ble arrestert. Hun påpeker også at hun var heldig som hadde vitner, og at hun fikk hjelp raskt.

«Politiet fortalte meg at dette skjer ofte, fordi folk er desperate etter penger akkurat nå på grunn av coronaviruset og at folk ikke har jobb. Det er masse tyveri og ran som foregår. Publiserer dette for å minne alle på at de må være forsiktige og følge med på omgivelsene. Dette er vanskelige tider og vi må passe på hverandre», avslutter hun.

MODERNE FAMILIE: Ireland på rød løper sammen med sin om lag 11 år eldre stemor, Hilaria Baldwin, i 2015. Foto: Reuters/ NTB scanpix
MODERNE FAMILIE: Ireland på rød løper sammen med sin om lag 11 år eldre stemor, Hilaria Baldwin, i 2015. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

I kommentarfeltet har det rent inn meldinger, og blant dem som har kommentert er 24-åringens stemor, Hilaria Baldwin (36).

«Jeg er så glad du er trygg nå. Vi elsker deg», skriver hun i en kommentar.

Spiseforstyrrelser

Nyheten om overfallet kommer om lag ei uke etter at Baldwin kunne markere seks år som frisk fra spiseforstyrrelser. Det delte hun selv på Instagram.

- Ville bare annonsere at det i dag er 15. august, og i dag markerer seks år siden jeg ble fri fra anoreksi og bulimi, og alle mine andre matbehov og spiseforstyrrelser som jeg led av i så mange år, sa hun i en video for noen uker siden.

Se dette innlegget på Instagram

Got a call from my old program yesterday... 6 years 🎉

Et innlegg delt av i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin)

24-åringen startet for alvor en karriere som modell i 2013, og det er ikke ukjent at modeller ofte er utsatt for et enormt kroppspress - noe som igjen kan føre til spiseforstyrrelser.

KJENDISBARN: Ireland Baldwin sammen med Dylan Penn, som er datter av skuespillerne Sean Penn og Robin Wright, i 2015. Foto: Gregory Pace/ REX/ NTB scanpix
KJENDISBARN: Ireland Baldwin sammen med Dylan Penn, som er datter av skuespillerne Sean Penn og Robin Wright, i 2015. Foto: Gregory Pace/ REX/ NTB scanpix Vis mer

På Instagrams historiefunksjon fortalte Baldwin i 2018 at nettopp kroppspresset gikk hardt utover helsen hennes.

«Jeg slet med spiseforstyrrelser som ung, og det tok meg veldig lang tid å finne aksept og kjærlighet for meg selv. Tro meg, all smerten og ødeleggelsene jeg påførte meg, var ikke verdt det», skrev hun den gang, ifølge kjendisnettstedet People.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

I dag er 24-åringen som nevnt frisk, og har et stort ønske om å spre budskapet om at man kan være fornøyd med kroppen sin.

LES OGSÅ: Kendall Jenner får bunnkarakter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer