ØDELEGGER FREMTIDEN: Flere eksperter står frem i mandagens Dagbladet og sier at de tror «Paradise hotel» kan ødelegge for deltagernes fremtidige karrieremuligheter.  Foto: TV 3
ØDELEGGER FREMTIDEN: Flere eksperter står frem i mandagens Dagbladet og sier at de tror «Paradise hotel» kan ødelegge for deltagernes fremtidige karrieremuligheter. Foto: TV 3Vis mer

Ødelegger fremtiden med sex og fyll

Eksperter advarer mot «Paradise Hotel»...

SEHER.NO:  Den andre sesongen av TV3s populære og kontroversielle realitykonsept «Paradise Hotel» går nå sin seiersgang over norske skjermer med stadig flere innslag av sex, fyll og skandaler.

Det å være med på TV3-programmet kan imidlertid få langt større konsekvenser for deltagerne enn at de opprinnelig hadde trodd.


I forrige uke ble deltager Cathrine Tinnesand (24)  angrepet av en sint TV-seer på gata, som la henne i bakken og kastet stein mot henne.

Også Victoria Norrman (20) har opplevd å bli hetset for sin rolle på skjermen.

I mandagens Dagbladet står også flere eksperter frem og sier at programmet faktisk kan ødelegge fremtiden og karrieremulighetene til ungdommene.

Ifølge Trude Skogeng Bjørdal, hodejeger og seniorkonsulent i Assessio Norge, et firma som rekrutterer til ledige stillinger, er det nemlig langt fra positivt å ha «Paradise Hotel» på CV-en når man søker jobb.

- Jeg synes troverdigheten til deltagerne blir lav når de framstiller seg som de gjør. Programmet viser mye dårlig moral, lettvinte og overfladiske holdninger. Jeg ville ikke søkt profesjonelle råd hos noen av deltagerne, sier hun til Dagbladet.

Også Svein Tore Bergestuen, rådgiver hos Geelmuyden. Kiese., mener deltagerne kan få det tøft når de skal vende tilbake til sine normale liv og forsøke å få seg jobb.

- Det er som å fjerne alt det positive fra CV-en og plusse på all dritten. Å være med på reality-tv kan svekke troverdigheten din. Det man har gjort på tv vil alltid være en del av et helhetsinntrykk og et beslutningsgrunnlag når man skal søke på jobb, sier han til Dagbladet.

Emil Sebastian Ramsrud Løvstad (22) er en av guttene som har sex inne på hotellet i årets sesong.

22-åringen hevder imidlertid at han ikke er spesielt bekymret for konsekvensene reality-deltagelsen vil få hans fremtidige karriere.

- Det kan hende jeg mister noen jobbmuligheter, men jeg har egentlig ikke tenkt å jobbe i sånne yrker hvor de har fordommer mot realityprogrammer. Jeg gidder ikke tenke så langt fram i tid. Jeg har tenkt å leve livet nå, og bryr meg ikke om jeg må leve som uteligger om ti år, sier han til Dagbladet.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: - Foreldrene mine er vant til det meste