Ødelagt av operasjoner

Priscilla Presley er nærmest ugjenkjennelig på nye bilder.

JAKTET UNGDOMSKILDE: Priscilla Presley ønsket å bli kvitt rynkene og gjennomførte flere uheldige kosmetiske inngrep.  Foto: Splash News
JAKTET UNGDOMSKILDE: Priscilla Presley ønsket å bli kvitt rynkene og gjennomførte flere uheldige kosmetiske inngrep. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Priscilla Presley (71) har ikke lagt skjul på at hun har fått utført flere kosmetisk foryngende inngrep, men nylig sjokkerte hun fansen på vei inn til en middagsavtale i London.

På den røde løperen har Priscilla tykke lag med sminke, men for en gang skyld var hun tilnærmet sminkefri.

Det er tydelig å se på bildene at alle inngrepene har satt sine spor. Presleys ansikt stivnet i merkelige grimaser, og flere har kommentert at hun ikke er til å kjenne igjen.

Fikk bil-silikon i ansiktet

Hun har tidligere fortalt at hun fikk ansiktet ødelagt av en ukvalifisert sykepleier som injiserte henne med industriell silikon - det samme stoffet mekanikere bruker på biler.

- En etterforskning førte til at legen ble satt i fengsel. Fru Presley taklet dette for flere år siden og alt går nå bra, sa hennes talsperson til Daily Mail i 2008.

FØR: I flere år har Priscilla vært preget av skjønnhetsinngrepene. Her med datteren Lisa Marie.  Foto: Pa Photos
FØR: I flere år har Priscilla vært preget av skjønnhetsinngrepene. Her med datteren Lisa Marie. Foto: Pa Photos Vis mer

Amerikanske medier går også langt i å antyde at Priscilla er avhengig av både Botox og andre «fillers» - som glatter ut huden i ansiktet.

- Hun ser ut som hun har fikset på haken, og tatt «fillers» rundt nesen og i over-leppen. Hun har også Botox overalt, har plastisk kirurg Fred Pescatore tidligere uttalt til Radaronline.

Gift med Elvis

Presley ble et kjent ansikt bare 14 år gammel da hun ble kjent som «jenta Elvis Presley forlot». Rockekongen hadde militærtjeneste i Tyskland på 1960-tallet, da han møtte den søte amerikanske jenta, som var i landet fordi stefaren jobbet i militæret.

Selv om Presley var omringet av skjønnheter, glemte han aldri Priscilla og de to holdt kontakten. I 1967 giftet de seg og kort tid etter kom datteren Lisa Marie Presley (48) til verden.

BERØMT EKTESKAP: Priscilla var gift med Elvis og sammen fikk de datteren Lisa Marie i 1968.  Foto: Topfoto
BERØMT EKTESKAP: Priscilla var gift med Elvis og sammen fikk de datteren Lisa Marie i 1968. Foto: Topfoto Vis mer

Kan miste barna

Lisa Maria går for tiden gjennom sin fjerde skilsmisse fra ektemannen Michael Lockwood (55), og står i fare for å miste sine to yngste barn, tvillingene Harper og Finley (7). Nylig sjekket hun inn til avvenning for å få bukt med pille-problemer, noe også hennes far slet med i mange år.

48-åringen har tidligere vært åpen om at hun slet med dop- og alkoholproblemer i tenårene.

- Jeg ruset meg på kokain, beroligende midler, marihuana og alkohol - samtidig. Jeg klarte ikke å holde meg edru. Jeg vet ikke hvordan jeg overlevde, fortalte hun Paper magazine i 2003.

LES OGSÅ: Elvis' barnebarn har giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer