Ødelagt av operasjoner

Priscilla Presley er nærmest ugjenkjennelig på nye bilder.

JAKTET UNGDOMSKILDE: Priscilla Presley ønsket å bli kvitt rynkene og gjennomførte flere uheldige kosmetiske inngrep.  Foto: Splash News
JAKTET UNGDOMSKILDE: Priscilla Presley ønsket å bli kvitt rynkene og gjennomførte flere uheldige kosmetiske inngrep. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Priscilla Presley (71) har ikke lagt skjul på at hun har fått utført flere kosmetisk foryngende inngrep, men nylig sjokkerte hun fansen på vei inn til en middagsavtale i London.

På den røde løperen har Priscilla tykke lag med sminke, men for en gang skyld var hun tilnærmet sminkefri.

Det er tydelig å se på bildene at alle inngrepene har satt sine spor. Presleys ansikt stivnet i merkelige grimaser, og flere har kommentert at hun ikke er til å kjenne igjen.

Fikk bil-silikon i ansiktet

Hun har tidligere fortalt at hun fikk ansiktet ødelagt av en ukvalifisert sykepleier som injiserte henne med industriell silikon - det samme stoffet mekanikere bruker på biler.

- En etterforskning førte til at legen ble satt i fengsel. Fru Presley taklet dette for flere år siden og alt går nå bra, sa hennes talsperson til Daily Mail i 2008.

Amerikanske medier går også langt i å antyde at Priscilla er avhengig av både Botox og andre «fillers» - som glatter ut huden i ansiktet.

- Hun ser ut som hun har fikset på haken, og tatt «fillers» rundt nesen og i over-leppen. Hun har også Botox overalt, har plastisk kirurg Fred Pescatore tidligere uttalt til Radaronline.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer