Ødela «Top Model»-huset for 100 000

Dommer Jonas Hallberg trodde ikke sine egne øyne, da han fikk se hva deltagerne hadde gjort.

SEOGHØR.NO: Nok en uke av «Top Model» er i gang for fullt, og i torsdagens episode kommer den svenske dommeren Jonas Hallberg innom huset der jentene bor. '

Årets jenter er fra både Sverige, Danmark og Norge, og dommerpanelet representeres på lik linje av dommere fra de tre landene. 

Han får seg et stort sjokk når han ser hva jentene har stelt i stand i villaen, som egentlig skal være i topp stand. 

I stedet er vinduer knust, badekaret tett, gulvet ripet opp og dører smadret. Det får stylisten, som i år dømmer den skandinaviske versjonen av programmet, til å fly i flint.

- Katastrofe

- Fy faen, jeg ble så jævlig forbanna, forteller stylisten etter å ha sett huset.

Jentene tar han på omvisning gjennom villaen, som nå bare omtales som en «svinesti» av svensken.

ØDELEGGELSER: Den svenske programlederen Jonas Hallberg ble sjokkert da han fikk se hvordan jentene hadde behandlet «Top Model»-huset. Foto: FEM
ØDELEGGELSER: Den svenske programlederen Jonas Hallberg ble sjokkert da han fikk se hvordan jentene hadde behandlet «Top Model»-huset. Foto: FEM Vis mer

Han får se at det har slått sprekker i et vindu inne i huset, at gulvet er ripet opp av høye hæler flere steder og at kjøkkenet er fylt til randen med søppel og oppvask.

- Dette er en katastrofe. De er liksom mine «Top Model»-babes, hva holder dere på med? spør Jonas retorisk da han ble intervjuet om hvordan han opplevde huset.

Skadene huset ble påført av jentene ville det koste over 100 000 kroner å fikse, ifølge dommeren. Det hadde aldri latt seg gjøre på oppdrag i utlandet.

- Hadde det her vært et modelloppdrag, hadde kundene kastet vekk jentene med en gang. Sånn her kan man ikke oppføre seg, forteller han i klippet. 

Guro Mangen (20) Foto: FEM
Charlotte Skogrand Bø (18) Foto: FEM
Jannie Gefle (25) Foto: FEM
Martine Halvorsen (18) Foto: FEM
Benedicte Haugaard (25) Foto: FEM
Linda Selmoni (18) Foto: FEM

Marianne Aambø i Discovery opplyser overfor Seoghør.no at regningen for skadene ble tatt av produksjonsselskapet. 

- Det fikk ingen konsekvenser for deltakerne, annet enn at de ble fulgt opp enda tettere med tanke på ryddig og renhold, skriver hun i en tekstmelding. 

Vil vise sunne forbilder

Nytt for årets sesong av «Top Model» er at deltakerne utfordrer de tradisjonelle modellidealene, og flere av dem er såkalte «formfulle modeller».

- Vi er på jakt etter de modellspirene som ikke nødvendigvis får plass i «size zero». Vi ser først og fremst etter karisma, utstråling og personlighet – og selvsagt potensialet til å se helt fantastisk ut på bilder, har mediesjef i Discovery, Hanne McBride, sagt i en pressemelding. 

Programmet ble spilt inn i Lisboa og vinneren vil få en ettårskontrakt med modellbyrået MILK, som har sitt hovedkvarter i London.

«Top Model» sendes på FEM tirsdag og torsdag klokken 21.30.

LES OGSÅ: Her bryter «Top Model»-deltageren sammen i gråt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.