Ødela øyet med Botox

- Jeg vil aldri bruke plastisk kirurgi igjen, sier «Frustrerte fruer»-stjernen.

TV-STJERNE: Dana Delany (nr to f.h.) har sammen med  Teri Hatcher, Kathryn Joosten, Marcia Cross, og Eva Longoria gjort suksess i «Frustrerte fruer». Foto: TV2
TV-STJERNE: Dana Delany (nr to f.h.) har sammen med Teri Hatcher, Kathryn Joosten, Marcia Cross, og Eva Longoria gjort suksess i «Frustrerte fruer». Foto: TV2 Vis mer
SEHER.NO:  Den tidligere supermodellen Cindy Crawford (44) vakte oppsikt da hun i juli fortalte om sine positive erfaringer med anti-rynkemiddelet Botox.

Men nå får tobarnsmoren svar på tiltale - av «Frustrerte fruer»-skuespilleren Dana Delany.

54-åringen sier til UsWeekly at hennes første - og siste - Botox-behandling gikk fullstendig galt, og ga henne en varig øyeskade.

- Jeg hadde aldri hørt om Botox, da hudlegen min sa at jeg burde prøve det. Han injiserte det i pannen min, men det gikk galt. Legen traff en nerve, som er død nå. Det har fått det ene øyet mitt til å henge.

Delany - som spiller Katherine Mayfair i den populære TV 2-serien - hevder hun aldri har fikset på utsendet siden.

- Jeg gikk aldri tilbake, spesielt siden han ikke ville innrømme at han hadde gjort en feil. Jeg tror at de beste skuespillerinnene ikke trenger å bekymre seg for utseendet.

- Jeg er en stor fan av Jamie Lee Curtis, og farger ikke håret sitt eller noenting, sier hun til Us Weekly.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har forsøkt Botox