Isabelle Ringnes:

Ødela nesten frieriet

- Måtte plutselig tisse.

GIFTEKLAR: Isabelle Ringnes forteller om hvordan hun nesten ødela sitt eget frieri. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
GIFTEKLAR: Isabelle Ringnes forteller om hvordan hun nesten ødela sitt eget frieri. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert

I oktober i fjor kom den hyggelige nyheten om at teknologigründer Isabelle Ringnes (33) hadde fått seg kjæreste.

Ting tyder på at 33-åringens kjærlighetsliv går på skinner for tida. I mai kom nemlig nyheten om at Ringnes og kjæresten hadde forlovet seg - og det i selveste hovedstaden for romantikk, Paris.

I podkasten «Råning med Tone» deler imidlertid milliardærdatteren hvordan frieriet egentlig gikk til.

- Var ikke forberedt

Frieriet fant sted ett år etter parets første date langs Akerselva i Oslo. For å feire ett år som kjærester dro det forelskede paret til Paris.

RØPER DETALJER: Ulrikke Brandstorp har hatt et aktivt år, og mer skal det bli, for drømmebryllupet er ikke gratis. Nå avslører hun hvor bryllupet skal stå. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken /Rød Løper Vis mer

- Vi skulle i et bryllup til noen venner av oss i Bordeaux, så hadde vi noen dager i Paris i forkant, jeg var ikke forberedt på at han skulle fri. Han visste at jeg ville at han skulle gjøre det, men jeg tenkte at han mest sannsynlig ikke tenkte å gjøre det så raskt.

Selv om 33-åringen ikke hadde noen forventninger om at samboeren skulle gå ned på et kne, la hun merke til at han var svært opptatt av å lage en så romantisk dag som mulig. Dagen besto av kaker, en tur til slottet Versailles og en rotur.

Hun bet seg også merke til at kjæresten ville at de skulle pynte seg, men hun antok at det var fordi de kanskje skulle ta noen bilder i anledning ettårsfeiringen.

Godt ute i parets feiring, fant de seg en hyggelig gressflekk å slå seg ned på. I etterkant fikk hun vite at det var stedet kjæresten opprinnelig hadde planlagt å fri. Det ble imidlertid spolert av Ringnes.

GRAVID: Vi møtte Karianne Vilde på LYKO sin halloweenfest og tok en prat om baby og bryllup. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

- Der måtte jeg plutselig tisse, så jeg satte meg ned og tisset på den flekken der han hadde tenkt til å fri, så da ble det ikke der. Da var det inn i båten igjen, så sa han plutselig sånn: «Nå må du snu deg, for nå kommer det en overraskelse».

Gründeren antok at kjæresten dro en spøk. Plutselig hørte hun lyden av en liten boks som åpnet seg, og Ringnes beskriver følelsen som «adrenalin av en annen verden».

- Så ble jeg plutselig redd for at jeg hadde vært så ivrig at ringen bare hadde fløyet ut av boksen, så jeg tok tak i boksen og satte ringen på selv, og han sa: «Jeg tror kanskje det er meningen at jeg skal gjøre det der». Litt ivrig!, forteller hun.

Venter barn

Parets bryllupsdato er foreløpig ikke satt. I «Råning med Tone» understreker imidlertid Ringnes at de vil ha nok å gjøre framover. I august ble det nemlig kjent at de venter barn.

ELLE-FESTEN: Emilie Stordalen om bryllup og sommerplaner. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

«Fyrer opp en litt spesiell nyttårsrakett i år. Full av kjærlighet, takknemlighet og glede over at vi snart blir en liten familie på tre», skrev hun under et Instagram-bilde av de to, med forlovedens hånd på magen.

I en SMS til Se og Hør la ikke Ringnes skjul på at det var noe de begge gledet seg til:

- Vi er veldig glade og takknemlig!

LES OGSÅ: Sophie Elise Isachsen røper detaljer om romansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer