- Ødela ansiktet med plastisk kirurgi

Bond-pike Britt Ekland prøvde desperat å holde på ungdommen. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 1974 var Britt Ekland (69) alle menns drømmedame som den vakre Bond-piken Mary Goodnight i «Mannen med den gylne pistol». Nesten 40 år senere har alderen satt sitt preg på skuespilleren.

Svensken har desperat prøvd å holde på sitt vakre yttre, og ansiktet bærer tydelig preg av mange operasjoner. 

- Britt ser ut som hun har gjort mye i ansiktet. Hun har nok tatt en ansiktsløftning for å glatte ut huden og stramme kjevepartiet, et øyenbrynsløft, og øyeløft for å åpne øynene. Jeg tror også hun har sprøytet fett inn i kinnene for å få dem rundere, sier plastisk kirurg Anthony Youn til Radaronline. 

Ekland er selverklært fan av plastisk kirurgi, men synes ikke det passer for alle.

- Det er helt fantastisk, men det burde være strengt forbudt for folk under 40 år. Det er for eldre mennesker som vil løfte ansiktet og få vekk rynker, ikke for ungdom som vil bli fyldigere eller tynnere, sier hun ifølge nettstedet Makemeheal.  

«Dr No» kom ut i 1962 og nylig var Bond-pikene med å feire James Bonds 50 års jubileum.  

Ekland er langt fra den eneste som har tatt operasjonene for langt. Stjerner som Ashley Judd, Jackie Stallone, «The Hills»-stjernen Heidi Montag og rapperen Lil Kim har alle overdrevet bruk av plastiske operasjoner og Botox. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjekk den sminketabben!  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer