VENNER BLE EKTEPAR: I fjor giftet miljøforkjemper Kurt Oddekalv seg med sin tremenning Elin Janne. Foto: SCANPIX
VENNER BLE EKTEPAR: I fjor giftet miljøforkjemper Kurt Oddekalv seg med sin tremenning Elin Janne. Foto: SCANPIXVis mer

Oddekalv gift med tremenningen

- Den beste fangsten jeg noen gang har gjort, sier miljøkrigeren.

SEHER.NO: - Jeg var bare 16 år første gang jeg traff Kurt. Den stilige karen på motorsykkel glemmer jeg aldri! Tre år senere bød han meg opp til dans på en fest. Siden den gang har vi hatt jevnlig kontakt - innimellom har vi også vært småkjærester, forteller Elin Janne Oddekalv (43) til Her og Nå.

Etter 25 års vennskap giftet hun seg i fjor med sin egen tremenning - miljøkrigeren Kurt Oddekalv (51). Og den avgjørelsen har ingen av dem angret på.

- Bare én eneste gang har jeg lurt på om Elin Janne har vært riktig vel bevart. Det var da hun foreslo å malte alle rommene hvite! Nei, her i huset kommer det ikke inn en dråpe maling! Her skal det være trehvitt! tordner Kurt fra eventyrhuset på Kalandseid utenfor Bergen.

Oddekalv har kjempet for miljøet i et kvart århundre. Han har blant annet ledet Norges Miljøvernforbund i en årrekke, og 70 prosent av det han og familien spiser har de enten fanget, fisket eller plukket selv.

- Men den beste fangsten jeg noen gang har gjort, er uten tvil Elin Janne, forteller Oddekalv, som har fire barn fra et tidligere ekteskap.

Elin Janne er selv mor til to, og det kommer sikkert godt med når hun skal holde sin nye ektemann i ørene.

- Kurt er en krevende kar, og det gjelder å ha ben i nesa, forteller hun til Her og Nå.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Skilsmisse? Jeg nei!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.