- Odd var en snill og behagelig fyr

Egil «Drillo» Olsen minnes Odd Iversen som en unik person både på og utenfor fotballbanen.

SOVNET INN: Mandag døde den tidligere fotballspilleren og stjernespissen Odd Iversen, 69 år gammel. Egil «Drillo» Olsen (t.v) er blant dem som fikk se Iversen i aksjon på nært forhold. Nå forteller han om fotballkollegaen til Seoghør.no. Foto: Jonas Frøland
SOVNET INN: Mandag døde den tidligere fotballspilleren og stjernespissen Odd Iversen, 69 år gammel. Egil «Drillo» Olsen (t.v) er blant dem som fikk se Iversen i aksjon på nært forhold. Nå forteller han om fotballkollegaen til Seoghør.no. Foto: Jonas Frøland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kom den triste nyheten om at den tidligere fotballstjernen Odd Iversen har gått bort, 69 år gammel.

Rosenborg-legenden sovnet inn på Øya Helsehus i Trondheim mandag morgen, etter en tids sykdom, skriver RBK på sine hjemmesider.

Blant andre Arne Scheie (69) og Jan Åge Fjørtoft minnes den symaptiske fotballprofilen med varme ord. Det samme gjør Egil «Drillo» Olsen (72), tidligere landslagsspiller og -trener for Norge.

- Dette var veldig trist å høre. Jeg har visst at han har slitt med sykdom den siste tiden. Odd var en snill og behagelig fyr. Det var aldri noe tull med ham, sier «Drillo» til Seoghør.no mandag ettermiddag.

Saken fortsetter under bildet.

- Selvfølgelig scoret han

Drillo og Odd Iversen spilte sammen på landslaget på 1960- og 1970-tallet, og Drillo husker godt hvordan «Ivers» fungerte på fotballbanen.

- Spisskompetansen hans var at han hadde en unik evne. Jeg husker vi spilte en landskamp sammen borte mot Danmark. Vi vant 1-0, en sjelden opplevelse på den tiden. Selvfølgelig var det Odd som scoret vinnermålet, forteller fotballnestoren til Seoghør.no i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer