Odd Reitan:

Odd Reitan fridde til kjæresten

Fra børs til katedral. Bryllupet skal stå i selveste Nidarosdomen neste sommer.

DET ENKLESTE ER DET BESTE: Rema 1000-gründer Odd Reitan fulgte tradisjonen og gikk ned på kne da han fridde til kjæresten Hilde Undlien. Foto: Andreas Fadum
DET ENKLESTE ER DET BESTE: Rema 1000-gründer Odd Reitan fulgte tradisjonen og gikk ned på kne da han fridde til kjæresten Hilde Undlien. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det var Se og Hør som først kunne bringe nyheten om romansen mellom Odd Reitan (66) og Hilde Undlien (47) tilbake i 2012. Nå kan kjæresteparet fortelle at de har bestemt seg for å bli mann og kone.

- Vi forlovet oss nå i juli og skal gifte oss neste år, røper det lykkelige paret overfor Se og Hør.

- Odd gikk ned på kne på tradisjonelt vis og fridde da vi var i Spania i sommer. Jeg svarte sporenstreks et ubetinget ja, forteller Hilde til Se og Hør.

Og bryllupsdatoen er altså satt til neste sommer.

- Vi er i dialog med Nidarosdomen om en dag neste sommer. Vi gleder oss selvsagt veldig, stråler den kommende bruden.

Gruer seg til å bli pensjonist

Samme året som det ble slutt med hans tidligere kjæreste Camilla Astrup (52) møtte han sin kommende brud, Hilde.

Da Se og Hør snakket med han etter at det fem år lange forholdet tok slutt, var det kun jobb som sto i fokus for den daværende 61-åringen.

- Jeg har veldig mye å gjøre om dagen, deriblant fryktelig mye jobb. Jeg har det bra og ser alltid fremover, sa den humørfylte Odd til Se og Hør den gangen.

Med en formue, som ifølge Finansavisen er på rundt 54 milliarder kroner, er Odd en av Norges aller rikeste, men selv om han lever i overflod av jobb har han ingen planer om å pensjonere seg.

I et tidligere intervju med Dagbladet kunne han nemlig avsløre at hans aller største frykt er å bli pensjonist.

- Hvis alt fungerer vil jeg nok ønske å dø med skoene på. Når den tid kommer vet jeg også at jeg har flinke folk som kan overta og videreføre mine oppgaver som kulturbygger. Men jeg ser med gru på tanken om å bli pensjonist. Følelsen av å ikke bety noe tror jeg ville være ganske hard for meg, sa han til Dagbladet den gangen.

Reitan Vis mer

Lever i luksus

I dag er det sønnen Ole Robert Reitan (45) som leder Rema 1000, men Odd har ikke kastet inn håndkledet helt.

Privat svever han også på en sky av luksus.

I 2015 kjøpte han seg sitt eget private, luksuriøse jetfly. Kassalappen fra fabrikk lød på svimlende 230 millioner kroner. Men flyet var brukt, og hvor mye den styrtrike trønderen måtte bla opp er ukjent.

- Det å fly privat er egentlig altfor dyrt, og litt galskap, men jeg gjør det likevel. Jeg har jo råd til det. Da blir det ofte et glass champagne for å minne meg selv på at dette er veldig spesielt. Jeg håper jeg aldri opplever å sette meg på flyet med et langt gjesp, uttalte den selvutnevnte «colonialmajoren» til DN den gangen.

På spørsmål fra Se og Hør om hva det nye flyet skal brukes til, hvor mye det kostet og hvor mange fly «colonialmajoren» disponerer, svarte presseansvarlig Berit Hvalryg i Reitangruppen følgende den gangen:

- Fly benyttes av forretningsområdene våre for å fly effektivt mellom de syv land Reitangruppen er etablert i. Utover det har vi ingen kommentar.

I tillegg til sine mange fly har Odd, Sammen med sine sønner Magnus og Ole Robert Reitan, også flere private eiendommer for over én milliard kroner.

LES OGSÅ: Sissel Kyrkjebø håver inn millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer