HETE FØLELSER: Hollywoodstjernene Mila Kunis og Ashton Kutcher skal ha blitt observert på en romantisk helgetur til Santa Barbara etter at de to skal ha tilbragt mye tid sammen den siste tiden. Foto: All Over Press
HETE FØLELSER: Hollywoodstjernene Mila Kunis og Ashton Kutcher skal ha blitt observert på en romantisk helgetur til Santa Barbara etter at de to skal ha tilbragt mye tid sammen den siste tiden. Foto: All Over Press Vis mer

Observert på romantisk helgetur

Ashton Kutcher og Mila Kunis skal ha tilbragt mer og mer tid sammen.

Publisert
SEOGHØR.NO: Ashton Kutcher (34) og Mila Kunis (28) skal den siste tiden ha blitt observert på flere middager sammen, og skal ha overnattet hos hverandre. Likevel hevder Kutcher at de to bare er gode venner.

Likevel tyder mye på at de to stjernene er romantisk involvert. Et øyenvitne skal ha sett Ashton og Mila tilbringe en romantisk helg i Santa Barbara i California, der de nøt kaffe og kjøpte solsikker sammen, skriver Perezhilton.com.

De to stjernene skal ikke være kjærester, ifølge dem selv, men med romantiske helgeturer og middagsdater kan det gå mot et nytt stjernepar i Hollywood.

Mila Kunis var sammen med filmstjernen Macaulay Culkin i åtte år, før forholdet tok slutt i 2010.

Ashton var sammen med kona Demi Moore et av de heteste parene i underholdningsbransjen frem til de to gjorde det slutt i november i fjor etter at Kutcher skal ha vært utro. Det tidligere superparet går nå gjennom en skilsmisse.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dannii Minogue: - Kjærligheten tok slutt etter fire år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer