Vanessa Hudgens

Observert med ny mann etter bruddet

Alt tyder på at Vanessa Hudgens kan ha gått videre.

NY FLAMME?: Etter at bilder av Vanessa Hudgens på restaurant med Kyle Kuzma dukket opp, har romanseryktene virkelig begynt å svirre. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME?: Etter at bilder av Vanessa Hudgens på restaurant med Kyle Kuzma dukket opp, har romanseryktene virkelig begynt å svirre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden meldte Us Weekly at «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens (31) og kjæresten gjennom over åtte år, Austin Butler (28), hadde gått hver til sitt.

I etterkant har kilder nær paret hevdet at problemer med avstand skal ha vært årsaken til bruddet, men verken Vanessa eller Austin har foreløpig uttalt seg om bakgrunnen.

Men nå kan det se ut til at 31-åringen allerede er klar for å gå videre. Ifølge E! News ble hun nemlig denne uken observert sammen med en ny mann, Lakers-spilleren Kyle Kuzma (24), under en middag i Brooklyn i New York.

Nettstedet skriver at duoen tilbrakte tid sammen på den italienske restauranten Lilia tirsdag denne uken, og de skal blant annet ha delt en flaske vin.

E! News skriver imidlertid at det er mulig at duoen tilbrakte tid som venner, men deres flørtende tone i sosiale medier mener mange kan være en bekreftelse på at det er noe mer mellom dem.

DATE?: Bilder som dette har dukket opp av Vanessa og Kyle. Duoen har foreløpig ikke kommentert spekulasjonene. Foto: NTB Scanpix
DATE?: Bilder som dette har dukket opp av Vanessa og Kyle. Duoen har foreløpig ikke kommentert spekulasjonene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nylig skrev basketballspilleren «Yeaaaa we like thatttt» under et bilde på Instagram, og Vanessa var raskt ute med et svar:

«Ya we doooo», svarte hun, ifølge nettstedet.

Verken Vanessa eller Kyle har foreløpig uttalt seg om romanseryktene, men Disney-stjernen skal også ha vært til stede da Kyle og Lakers nylig spilte mot Cleveland Cavaliers. I den anledning skal hun også ha lagt ut en video av 24-åringen på banen.

View this post on Instagram

Yeaaaa we like thattttt😎

A post shared by Kyle Kuzma (@kuz) on

- Det suger

Det kan med andre ord se ut til at 31-åringen er klar for å legge bruddet bak seg og se fremover.

Som nevnt hevder kilder nær henne og eksen at det var avstanden mellom dem som er grunnen til bruddet.

I et intervju med magasinet Cosmopolitan, som ble publisert i starten av januar, innrømmet også skuespilleren at det er vanskelig å være borte fra hverandre over lengre tid, og at det har påvirket tankegangen hennes.

- Det er åtte år i år. FaceTime, god kommunikasjon, respekt og tillit er det som holder oss gående. Det lengste vi har vært borte fra hverandre er fire måneder. Det suger! Du begynner å hate å høre deg selv si «Jeg savner deg». Men, hvis det er din person, så får man det til å funke, sa hun til magasinet.

BRUDD: Vanessa og Austin på den røde løperen i 2018. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Vanessa og Austin på den røde løperen i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vanessa Hudgens ble for alvor verdenskjent da hun spilte rollen som Gabriella Montez i «High School Musical». Hun spilte blant andre mot Zac Efron (32), som hadde rollen som Troy Bolton.

I filmen spiller Efron og Hudgens kjærester, men det tok ikke lang tid før kjærligheten også blomstret utenfor sett.

Duoen var nemlig i et høyprofilert forhold i om lag fem år, fra de var henholdsvis 16 og 17 år gamle, men gikk hver til sitt i 2010.

OISANN: Sofie, Jamilla og Mario snakker om å sende hjem Lea fra «Paradise Hotel». Lite visste de at sistnevnte fikk med seg hele planen. Video: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: - Brad ropte på henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer