Vanessa Hudgens

Observert med ny mann etter bruddet

Alt tyder på at Vanessa Hudgens kan ha gått videre.

NY FLAMME?: Etter at bilder av Vanessa Hudgens på restaurant med Kyle Kuzma dukket opp, har romanseryktene virkelig begynt å svirre. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME?: Etter at bilder av Vanessa Hudgens på restaurant med Kyle Kuzma dukket opp, har romanseryktene virkelig begynt å svirre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden meldte Us Weekly at «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens (31) og kjæresten gjennom over åtte år, Austin Butler (28), hadde gått hver til sitt.

I etterkant har kilder nær paret hevdet at problemer med avstand skal ha vært årsaken til bruddet, men verken Vanessa eller Austin har foreløpig uttalt seg om bakgrunnen.

Men nå kan det se ut til at 31-åringen allerede er klar for å gå videre. Ifølge E! News ble hun nemlig denne uken observert sammen med en ny mann, Lakers-spilleren Kyle Kuzma (24), under en middag i Brooklyn i New York.

Nettstedet skriver at duoen tilbrakte tid sammen på den italienske restauranten Lilia tirsdag denne uken, og de skal blant annet ha delt en flaske vin.

E! News skriver imidlertid at det er mulig at duoen tilbrakte tid som venner, men deres flørtende tone i sosiale medier mener mange kan være en bekreftelse på at det er noe mer mellom dem.

Nylig skrev basketballspilleren «Yeaaaa we like thatttt» under et bilde på Instagram, og Vanessa var raskt ute med et svar:

«Ya we doooo», svarte hun, ifølge nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer