TILBAKE I LOS ANGELES: Artist Demi Lovato er ute av rehab, og ble denne helgen observert sammen med det som skal være en ny flørt. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE I LOS ANGELES: Artist Demi Lovato er ute av rehab, og ble denne helgen observert sammen med det som skal være en ny flørt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Demi Lovato:

Observert med ny flørt etter rehab

Demi Lovato har sjekket ut av rehabiliteringssenteret.

Publisert

Demi Lovato (26) sjokkerte en hel verden da det i slutten av juli ble kjent at hun var hastet til sykehuset etter en angivelig overdose.

I begynnelsen av august ble artisten skrevet ut av Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, før hun tok et privatfly direkte til et rehabiliteringssenter som ligger utenfor California.

At det har vært en særdeles tøff sensommer for Lovato, er ikke til å komme unna. Nå, tre måneder senere, er artisten imidlertid ute av rehab, ifølge People.

- Hun kom tilbake til Los Angeles for et par dager siden. Hun har det tilsynelatende bra, sier en kilde til nettstedet.

- Holdt hender

Ifølge Mirror kan ovennevnte påstand se ut til å være korrekt. 26-åringen ble nemlig avbildet på en restaurant denne helgen, sammen med det som skal være en ny flørt.

NY ROMANSE?: Demi Lovato og Henry Levy, grunnleggeren bak luksusmerket Enfants Riches Deprimes, avbildet mens de forlot restauranten i Beverly Hills lørdag kveld. Foto: NTB Scanpix
NY ROMANSE?: Demi Lovato og Henry Levy, grunnleggeren bak luksusmerket Enfants Riches Deprimes, avbildet mens de forlot restauranten i Beverly Hills lørdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Demi og klesdesigneren Henry Levy ble observert på Matsuhisa i Beverly Hills, der de holdt hender og skal ha sett «kjærlig» på hverandre. Det er uklart om de to er et par, men ifølge Mirror framsto duoen svært forelsket.

Verken Demi eller Levy har kommentert romanseryktene så langt.

Brøt tausheten

Det har foreløpig ikke kommet noen offisiell bekreftelse på hva det var som gjorde at 26-åringen ble sendt til sykehus.

I august snakket sangstjernen ut om sykehusinnleggelsen for første gang, i et innlegg på Instagram-profilen sin, hvor hun har over 70 millioner følgere.

- Jeg har alltid vært åpen om min reise med avhengighet. Det jeg har lært, er at denne sykdommen ikke er noe som forsvinner eller gir seg med tiden. Den er noe jeg må fortsette å kjempe mot for å vinne over, noe jeg ennå ikke har gjort, skrev hun i innlegget.

- Begynte å riste

I september tok også Lovatos mor, den velkjente sangeren, Dianna de la Garza (56), bladet fra munnen, og uttalte seg om den grusomme dagen i slutten av juli.

- Jeg begynner bokstavelig talt å riste når jeg begynner å huske på hva som skjedde den dagen, sa Dianna.

Dianna fortalte videre at hun husker at hun ble bombardert med tekstmeldinger fra sine kjære, som uttrykte sin bekymring overfor datteren, men at hun likevel ikke forsto hva som hadde skjedd.

Det var ikke før 56-åringen fikk en telefon fra Demis assistent, Kelsey Kershner, at hun forsto alvoret.

- Jeg var i sjokk. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, fortalte hun og la til:

- Det var noe jeg aldri hadde forventet å høre om barna mine som en forelder.

OVERDOSE: 24. juli ble sangeren Demi Lovato fraktet til sykehus etter en overdose. Nå takker hun familie og fans for at hun fortsatt er i live. Video: CNN Vis mer

- Dårlig form

Videre fortalte superstjernens mor at hun husker å ha spurt Kelsey om Demi var i god behold, og da skal Kelsey ha svart den bekymrede 56-åringen at hun var ved bevissthet, men at hun ikke klarte å snakke.

Da familien endelig ankom sykehuset, var det ifølge Dianna ikke et pent syn som møtte dem.

- Hun så ikke bra ut i det hele tatt. Hun var i veldig dårlig form, men jeg sa til henne: «Demi, jeg er her. Jeg elsker deg», og da svarte hun: «Jeg elsker deg også».

Løy om egen tilstand

Demi Lovato har tidligere vært åpen om sine problemer med rus og psykiske problemer. I 2012 hevdet hun imidlertid at hun var blitt rusfri etter et lengre opphold på en avrusingsklinikk.

I fjor røpet hun derimot i en dokumentarfilm at dette var løgn.

- Jeg fulgte ikke programmet mitt, jeg var ikke klar for å bli edru, sa hun i «Demi Lovato: Simply Complicated».

På det tidspunktet var hun så avhengig av narkotiske midler at hun smuglet med seg kokain hvor enn hun skulle.

- Jeg sneik det med meg på fly, jeg sneik det til meg på toaletter, jeg tok det i skjul gjennom hele kvelden … Jeg var ruset i typ to måneder, der jeg brukte det hver dag, sa hun i dokumentaren.

Kom med innrømmelse

I tiden etter innrømmelsen har sangeren fortalt at hun har kjempet en hard kamp mot å holde seg edru, og uttalt at hun trodde hun skulle være død før hun fylte 21.

Tidligere i sommer slapp hun låten «Sober», der hun tilsynelatende innrømmet å ha havnet tilbake i gamle spor.

«Mamma, jeg er så lei meg, jeg er ikke edru lenger. Og pappa, vær så snill å tilgi meg for drinkene jeg har sølt på gulvet», synger hun i en av strofene i den hjerteskjærende pianoballaden, ifølge People.

- Dårlig forhold til egen kropp

Demis problemer og usikkerhet begynte allerede da hun deltok i skjønnhetskonkurranser som syvåring. Sangeren har tidligere sagt at det forverret selvbildet hennes, og at det gjorde henne suicidal.

- Jeg hadde et dårlig forhold til min egen kropp lenge før det, men det hjalp ikke å stå på scenen å bli dømt for utseendet mitt, sa hun i et intervju med Cosmopolitan Magazine i 2013.

Som niåring utviklet den tidligere Disney-stjernen spiseforstyrrelser, og i en alder av 12 år begynte hun med selvskading - samtidig som hun sammenlignet seg selv med modeller hun så i blader.

- Da jeg la på meg fordi jeg utviklet meg til å bli en kvinne, kikket jeg på bilder av jenter i magasiner og sa til meg selv: «Vent, det er ikke sånn jeg ser ut. Jeg har altfor mye fett på hoftene og rumpa», forklarte hun til magasinet.

LES OGSÅ: - Demi Lovatos mamma er som en slave for henne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer