Pete Davidson:

Observert med ny flamme

Kort tid etter bruddet med supermodellen kan det virke som komikeren har funnet tonen med nok en Hollywood-stjerne.

ROMANSER: Pete Davidson er kjent for sine mange kjendisromanser. Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock / NTB
ROMANSER: Pete Davidson er kjent for sine mange kjendisromanser. Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller og komiker Pete Davidson (29) har vært koblet til en rekke store Hollywood-kjendiser, deriblant artist Ariana Grande (29), modell og skuespiller Emily Ratajkowski (31) og superstjernen Kim Kardashian (40).

Davidson og Kardashian begynte å date like etter sistnevnte hadde gått ut av ekteskapet med Kanye West (45). I august i fjor ble det derimot kjent at det var slutt mellom 29-åringen og Kardashian etter at de hadde datet i rundt et år.

Davidson, som er kjent for å ha nye romanser svært ofte, innledet etter bruddet med Kardashian en romanse med Ratajkowski. Men denne flørten tok slutt helt på tampen av fjoråret.

Nå er han imidlertid observert med en ny kjendiskvinne. Det melder Mirror.

Flere internasjonale medier melder om en potensiell flørt mellom Davidson og skuespilleren Chase Sui Wonders (26).

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Davidson og Wonders spilte kjærester i grøsserkomedien «Bodies Bodies Bodies» som kom ut i fjor høst. Ryktene om romansen utenfor settet startet allerede i oktober, skriver magasinet.

En kilde opplyser overfor Mirror at 29-åringen og Wonders blant annet skal ha delt et kyss da de var ute i Brooklyn for å kjøpe mat. De skal også ha vært svært kjærlige med hverandre, før de dro fra stedet i samme bil.

Det er ikke første gangen skuespillerkollegaene blir observert sammen. Ifølge TMZ skal «Bodies Bodies Bodies»-stjernene ha blitt observert sammen utenfor 29-åringens leilighet for kort tid siden.

En representant for Davidson har imidlertid opplyst til TMZ at de bare er «gode venner og har vært det siden de møttes under innspillingen til «Bodies Bodies Bodies». Likevel florerer romanseryktene og det kan tyde på at skuespillerne har et ekstra godt øye til hverandre.

LES OGSÅ: Kontaktet kjærestens elskerinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer