Liam Hemsworth:

Observert med ny flamme etter bruddet

Romanseryktene florerer etter at skuespilleren ble observert på date med 22 år gamle Maddison Brown.

NY FLØRT: Den australske skuespilleren Liam Hemsworth ser nå ut til å ha gått videre etter bruddet med Miley Cyrus. Foto: NTB Scanpix
NY FLØRT: Den australske skuespilleren Liam Hemsworth ser nå ut til å ha gått videre etter bruddet med Miley Cyrus. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Denne uken hevdet en anonym kilde overfor Hollywood Life at skuespiller Liam Hemsworth (29) har kommet seg videre etter det mye omtalte bruddet med Disney-stjernen Miley Cyrus (26).

- Liam trengte litt tid for å komme over forholdet, men han er på et bra sted nå, og har det mye bedre for hver dag som går, sa kilden.

En annen kilde fortalte til US Weekly at 29-åringen er «åpen for å møte noen igjen», og nå kan det altså se ut til at Liam har gjort dette.

På date med australsk skjønnhet

I amerikanske medier florerer det nemlig med saker om at skuespilleren har vært på date og blitt observert gående hånd i hånd med en annen dame. Det melder TMZ, som har delt flere bilder av Liam sammen med den australske skuespilleren Maddison Brown (22).

Duoen ble observert i New York West Village mens de blant annet nøt et måltid sammen på den italienske restauranten Sant Ambroeus, og mens de tok seg en romantisk spasertur i byens gater.

Den australske duoen tok også turen ut senere på kvelden, der de ble avbildet i het omfavnelse.

Ifølge Cosmopolitan spiller Maddison rollen som Kirby Andrews i tv-serien «Dynastiet», og har over 400 000 følgere på Instagram. Elle skriver at hun har jobbet som modell og skuespiller siden hun var barn, og har blant annet spilt i «Strangerland» med Hollywood-stjernen Nicole Kidman (52), og «The Kettering Incident».

22-åringen debuterte som skuespiller i filmen «Go Big» som seksåring i 2004.

Håpefulle fans

I kommentarfeltet under Maddisons siste bilder på Instagram, florerer det av kommentarer fra håpefulle fans som lurer på om ryktene mellom henne og Liam stemmer.

- Er du Liams mystiske jente? spør en av skuespillerens følgere.

- Så glad på deres vegne. Liam fortjener en bra jente, skriver en annen.

Det er imidlertid flere av 22-åringens følgere som er oppgitte over at Maddison blir referert til som «Liams mystiske jente» i flere av de amerikanske mediene.

- Jeg er så oppgitt over artiklene som refererer til deg som «den mystiske jent»a. Du er en kjempeflink skuespiller og fortjener og bli referert til med navnet ditt, skriver en av følgerne.

- Jeg kan ikke tro at de ikke gidder å skrive navnet ditt i artiklene, skriver en annen.

Verken Liam eller Maddison har foreløpig uttalt seg om romanseryktene.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Eksen med ny flørt

I disse dager er det også flere som spekulerer på om Miley Cyrus (26) har gått videre etter bruddet. Hun har den siste tiden blitt koblet til den australske sangeren Cody Simpson (22).

De to satte fart på romanseryktene etter at duoen ble observert på det som så ut som en date i forrige uke.

TMZ publiserte også en video som viste at Miley lente seg mot Cody og kysset 22-åringen på en restaurant i Los Angeles. I ettertid har duoen blitt observert flere ganger sammen, og de begge har delt bilder av hverandre på Instagram, noe flere mener er en bekreftelse på at de er blitt et par.

LES OGSÅ: - Brudd for «Modern Family»-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer