Liam Hemsworth:

Observert med ny flamme etter bruddet

Romanseryktene florerer etter at skuespilleren ble observert på date med 22 år gamle Maddison Brown.

NY FLØRT: Den australske skuespilleren Liam Hemsworth ser nå ut til å ha gått videre etter bruddet med Miley Cyrus. Foto: NTB Scanpix
NY FLØRT: Den australske skuespilleren Liam Hemsworth ser nå ut til å ha gått videre etter bruddet med Miley Cyrus. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Denne uken hevdet en anonym kilde overfor Hollywood Life at skuespiller Liam Hemsworth (29) har kommet seg videre etter det mye omtalte bruddet med Disney-stjernen Miley Cyrus (26).

- Liam trengte litt tid for å komme over forholdet, men han er på et bra sted nå, og har det mye bedre for hver dag som går, sa kilden.

En annen kilde fortalte til US Weekly at 29-åringen er «åpen for å møte noen igjen», og nå kan det altså se ut til at Liam har gjort dette.

På date med australsk skjønnhet

I amerikanske medier florerer det nemlig med saker om at skuespilleren har vært på date og blitt observert gående hånd i hånd med en annen dame. Det melder TMZ, som har delt flere bilder av Liam sammen med den australske skuespilleren Maddison Brown (22).

Duoen ble observert i New York West Village mens de blant annet nøt et måltid sammen på den italienske restauranten Sant Ambroeus, og mens de tok seg en romantisk spasertur i byens gater.

Den australske duoen tok også turen ut senere på kvelden, der de ble avbildet i het omfavnelse.

Ifølge Cosmopolitan spiller Maddison rollen som Kirby Andrews i tv-serien «Dynastiet», og har over 400 000 følgere på Instagram. Elle skriver at hun har jobbet som modell og skuespiller siden hun var barn, og har blant annet spilt i «Strangerland» med Hollywood-stjernen Nicole Kidman (52), og «The Kettering Incident».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer