Øyunn Krogh:

Observert med mystisk mann

Nå florerer romanseryktene rundt realityprofilen.

NY FLØRT? Nå florerer romanseryktene rundt Øyunn Krogh og en mystisk mann. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY FLØRT? Nå florerer romanseryktene rundt Øyunn Krogh og en mystisk mann. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Øyunn Krogh (27) sjarmerte det norske folk da hun sammen med sin daværende kjæreste, Levi Try (25), gikk helt til topps i TV 2s «Sommerhytta». To år senere, i begynnelsen av 2022, var hun å se i «Farmen kjendis» hvor hun kjempet seg inn til en andreplass.

I begynnelsen av august ble det derimot kjent at duoen hadde gått hver til sitt, noe de begge røpet på Instagram.

Den siste tiden har det imidlertid begynt å florere romanserykter rundt Krogh og en mystisk mann, og hvorvidt hun har funnet lykken på ny.

MYSTISK: Dette bilde delte Øyunn Krogh på Instagram Story tidligere denne måneden. Foto: Skjermdump Instagram Story
MYSTISK: Dette bilde delte Øyunn Krogh på Instagram Story tidligere denne måneden. Foto: Skjermdump Instagram Story Vis mer

Flere skal nemlig ha sett 26-åringen gå hånd i hånd med en mystisk mann ned Oslos gater. Hun har også delt kryptiske hint av en mannskikkelse på Instagram, uten å gå noe nærmere innpå relasjonen mellom dem.

I en bildeserie delt tidligere denne uken er det flere bilder av mannen.

PÅ TUR: Her har Krogh delt et bilde av det som ser ut som en skogstur med den mystiske mannnen- Foto: Skjermdump Instagram
PÅ TUR: Her har Krogh delt et bilde av det som ser ut som en skogstur med den mystiske mannnen- Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Øyunn Krogh, som opplyser om at hun ikke har noen kommentar til saken.

Det ble full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

Flyttet hjem

På grunn av seieren i TV 2-programmet eier eksparet Krogh og Try en hytte sammen. Et par måneder før bruddet mellom ble kjent kom nyheten om at de også hadde kjøpt seg leilighet. Nå har Krogh imidlertid flyttet hjem til foreldrene i Ås for en liten periode, og pendler derfor til hovedstaden.

- Jeg skal tilbake til Oslo, så fort som mulig. Da blir det å komme seg inn i en leilighet, pusse opp og sette i gang, så nå skal jeg endelig få testet hvordan jeg klarer det selv, sa hun overfor Se og Hør under forrige ukes Reality Awards, og refererte til det hun lærte om oppussing under «Sommerhytta»-deltakelsen.

Hva som skjer med hytta og leiligheten har eksparet derimot ikke bestemt seg for ennå, men selv om det har vært mye som har skjedd i det siste, understreket Krogh at det går bra med dem begge to.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Det er en stund siden (bruddet journ.anm.) selv om folk ikke tror det, men det var veldig godt å lande litt selv før alle andre fikk vite det. Vi begge har det bra og vi er venner.

LES OGSÅ: Avslører ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer