Asap Rocky:

Observert med kjendiseliten

En uventet gest og en sammenkomst med kjendiseliten: Dette har Asap Rocky gjort siden han ble løslatt fra varetekt i påvente av dommen.

SE TV: Videoen viser Rakim Mayers, bedre kjent som «Asap Rocky», gå til angrep på 19-åringen i Stockholm. Reporter: Emilie Rydning. Video: @asaprocky og NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag kveld ble det klart at rapartisten Asap Rocky (30) løslates fra varetekt i Sverige i påvente av dommen som faller 14. august. Siden har han servert en uventet gest, reist til USA og hengt med kjendisene som krevde ham løslatt.

Asap Rocky og to andre er tiltalt for vold mot en 19-åring utenfor en restaurant i Stockholm 30. juni. Rapperen har hele tiden nektet straffskyld, og hevdet at han handlet i nødverge.

View this post on Instagram

ALL SMILES

A post shared by @ asaprockydotcom on

Uventet gest

Rapperen, som egentlig heter Rakim Mayers, reagerte med en uventet gest da han i 19-tida fredag kveld fikk beskjed om at han løslates fra varetekt, melder Expressen.

Umiddelbart reagerte han med glede, og klemte sine medtiltalte. Like etter forsøkte han å ta seg til sine venner og medarbeidere, da en fengselsvakt plutselig tok tak i ham. Mens Mayers ble ført mot utgangen, ga han vakten en klem.

Kort tid senere ble det bekreftet fra Mayers-leiren at rapperen hadde forlatt landet i et privatfly. Lørdag morgen lokal tid landet han i Los Angeles med et bredt smil om munnen.

Takket fansen

På Instagram takket han fansen:

- Fra dypet av mitt hjerte, takk til alle fans, venner og alle dem som har støttet meg i løpet av de siste ukene. Jeg kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er for støtten fra alle, skrev han og fortsatte:

- Dette har vært en vanskelig og ydmyk erfaring. Jeg vil takke retten for å tillate meg, Bladi og Thoto å returnere til våre familier og venner. Takk igjen for all støtte og kjærlighet.

Kjendiseliten

Søndag ettermiddag lokal tid begynte det å florere bilder av at Asap Rocky deltok på en søndagsgudstjenesten i California, som rapperen Kanye West (42) arrangerer ukentlig, ifølge People.

I innlegg som er blitt delt på sosiale medier kan man se Rocky i godt humør mens han snakker med rapperen Asap Ferg (30) og sin tidligere av-og-på-kjæreste Kendall Jenner (23).

Kanye West og Jenners søster Kim Kardashian (38) sto i spissen for å overbevise president Donald Trump om at Asap Rocky burde løslates fra varetektsfengslingen i Sverige.

- Snakket akkurat med Kanye West om vennen hans Asap Rockys fengsling. Jeg vil ringe den talentfulle statsministeren i Sverige for å se hva vi kan gjøre for å hjelpe Asap Rocky. Så mange mennesker ønsker å se dette løse seg raskt, svarte Trump på oppfordringen.

View this post on Instagram

First day out

A post shared by AWGE (@awgepics) on

Angivelig dansefeiring

I andre innlegg på sosiale medier, som Se og Hør ikke kan verifisere at stammer fra etter at rapperen ble løslatt, kan man se Rocky danse og rappe.

Blant annet har Instagram-kontoen Awgepics delt en video av Asap Rocky hvor han danser til rapmusikk mens flere personer står og filmer ham. Under videoen står det skrevet: «Første dag ut».

SINT: Asap Rockys mor, Renee Black, håper å få sønnen sin hjem snart. Video: Expressen Vis mer

I en annen video, publisert av kontoen Asaprockydotcom, kan man se Asap Rocky rappe sammen med kollegaen Asap Nast (29), som egentlig heter Tariq Devega. Under innlegget står det skrevet: «Tilbake».

Samme konto har også delt et innlegg hvor Rocky har på seg samme T-skjorte som i den første videoen, hvor rapperen står sammen med kollegaen Tyler Gregory Oknoma (28), bedre kjent som Tyler, the Creator. Under innlegget står det skrevet: «Gjenforent».

LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer