Pete Davidson og Kim Kardashian:

Observert hånd i hånd

Pete Davidson og Kim Kardashian ser ut til å ha funnet tonen etter sistnevntes «SNL»-debut.

PÅ «SNL»: Komiker Pete Davidson og realitystjernen Kim Kardashian i en sketsj tidligere i høst. Foto: Ruba/Backgrid UK/NTB
PÅ «SNL»: Komiker Pete Davidson og realitystjernen Kim Kardashian i en sketsj tidligere i høst. Foto: Ruba/Backgrid UK/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av oktober var det ingen ringere enn realitystjerne Kim Kardashian (41) som var vert for det amerikanske humorshowet «Saturday Night Live».

Der dukket hun opp i en rekke sketsjer med komikerne, blant andre Pete Davidson (27). De to delte også et kyss på skjermen som Aladdin og prinsesse Yasmine.

Om kysset skal ha ført til hete følelser mellom de to, vites ei, men de to har nå tilbrakt tid sammen også utenfor tv-ruten. De to ble nemlig nylig avbildet sammen i fornøyelsesparken Knott's Scary Farm i California.

SKILLES: Det var duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der fortalte Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Virket veldig avslappet

Mange berg-og-dal-baner har et kamera som tar bilder når vognen kjører forbi i full fart, og det er disse bildene som nå har funnet veien til tabloidene. På bildene ser man de to holde hender mens de hyler henrykt i stor fart.

Duoen hadde selskap av Kardashian-søster Kourtney (42) og forloveden hennes, Travis Barker (45). Sistnevnte og Davidson kjenner hverandre gjennom rapperen Machine Gun Kelly (31), som også er en av Davidsons nærmeste venner.

People, som har publisert bildene, har naturligvis forsøkt å få representanter for stjernene til å uttale seg, men har så langt ikke lyktes. De har imidlertid sitert en ikke-navngitt kilde på at de to bare er venner.

- De er i samme vennegjeng så de kommer til å tilbringe tid sammen fra tid til annen. Det er bare venner som henger sammen, forteller kilden.

Ifølge en kilde til US Weekly så Kardashian og Davidson ut til å trives i hverandres selskap.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

- Kim virket veldig avslappet. Det så imidlertid ut som at hun prøvde å gjemme seg, sier kilden, og legger til at det skal ha vært mange livvakter sammen med vennegjengen.

En kilde til E! News mener også at duoen bare er venner.

- De er venner og hun synes han er veldig morsom og gøy å være med. De har flere felles venner så de kommer trolig til å tilbringe tid sammen igjen, men alt er uformelt, sier kilden.

Verken Kim Kardashian eller Pete Davidson har hittil uttalt seg.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

Bekymret for dating

Kardashian har ikke vært koblet til noen siden bruddet med rapperen Kanye West (44). Hun skal imidlertid være bekymret for å date, ifølge en kilde til US Weekly.

- Hun fokuserer ikke på dating akkurat nå, men hun er bekymret for at andre ikke vil date henne på grunn av hvor offentlig forholdet med Kanye var, sa en kilde i juni.

Ifølge kilden vil det også ta lang tid før Kardashian klarer å stole på en annen.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Hun vet også hvor vanskelig det er å bygge tillit med noen, så hun tror det kommer til å ta lang tid før hun slipper noen inn i privatlivet sitt. Det var enkelt med Kanye fordi de var venner og hadde flere år på å bygge opp tillit, fortsatte kilden.

Både Davidson og Kardashian er, ut fra det som har blitt kjent offentlig, single. Kardashian går som kjent gjennom en skilsmisse fra ektemannen gjennom syv år, rapperen Kanye West. De har fire barn sammen.

West var også til stede i studio da ekskona kysset Davidson, men de to skal etter alt å dømme samarbeide godt om barna, og ha beholdt vennskapet.

Davidson har blitt koblet til en rekke kjendiskvinner opp gjennom. Han har vært forlovet med artisten Ariana Grande (28) i 2018, og var senest i et forhold med «Bridgerton»-skuespiller Phoebe Dynevor (26).

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer