FAVORITT: Demokratenes presidentkandidat Barack Obama leder på de fleste meningsmålinger, men rystes nå av en ny skandale. Foto: AP
FAVORITT: Demokratenes presidentkandidat Barack Obama leder på de fleste meningsmålinger, men rystes nå av en ny skandale. Foto: APVis mer

- Obamas farsfigur var sex-forbryter

Beskyldningene hagler mot Barack Obama.

SEHER.NO: Med mindre enn tre uker enn igjen til årets amerikanske presidentvalg, er temperaturen i amerikanske medier i ferd med å nå kokepunktet.

Den foreløpig siste til å få merke dette er Demokratenes kandidat Barack Obama (47).

I den nyeste utgaven av ukebladet National Enquirer hevdes det at senatoren var en "nær venn" med en selverklært sexovergriper under oppveksten på Hawaii.

Personen som er årsak til overskriftene er ifølge bladet Frank Davis - som Barack Obama møtte gjennom sin bestefar under presidentkandidatens oppvekst på Hawaii.

- I sju år hadde de et "far-sønn" forhold, skriver bladet, som foreløpig ikke har fått noen kommentar fra Obama.

Men det spørs hvor fornøyd Obama er over å ha møtt Davis nå.

Ifølge National Enquirer har mannen nemlig i en selvbiografi under falskt navn innrømmet at han blant annet har forført en tretten år gammel jente, har deltatt i en voldtekt og er henfallen til sadomoaschosisme.

National Enquirer hevder at det er Davis som Obama refererer til når han i sin bok "Dreams of my father " skriver om familievennen "Frank".

- Han ville lese poesi for oss hver gang vi var innom huset hans, mens han drakk whisky sammen med bestefar ut av en gelè-krukke. Senere på natten ville de be om min hjelp til å lage frekke limericker, skriver han i sin bok fra 1995.

Davis er den foreløpig siste i en rekke av Obamas tidligere venner som har havnet i medias søkelys.

I mars ble han tvunget til å ta avstand fra sin tidligere åndelige veileder reverend Jeremiah Wright,  etter at han kom med kontroversielle uttalelser som "No no no, not God bless America - God damn America!".

Obama har også blitt kritisert for på 90-tallet ha jobbet sammen med William Ayers i en valgkamp. Ayers var tyve år tidligere med i terroristgruppen Weather Underground, som stod bak bombeaksjoner mot Capitol-bygningen, Pentagon og det amerikanske innenriksdepartementet.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Dette funket ikke helt som det skulle...