Michelle og Barack Obama:

Obama-familien på «hemmelig» luksusferie hos Amal og George Clooney

Stakk innom det berømte venneparet i Italia for noen slappe feriedager.

PÅ FERIE: Livet til Michelle og Barack Obama har blitt snudd opp ned etter at de flyttet ut av Det hvite hus i 2017. Nå er de to og døtrene på ferie i Italia - hos ingen ringere enn skuespiller George Clooney og kona, menneskerettighetsadvokaten Amal. Foto: NTB Scanpix
PÅ FERIE: Livet til Michelle og Barack Obama har blitt snudd opp ned etter at de flyttet ut av Det hvite hus i 2017. Nå er de to og døtrene på ferie i Italia - hos ingen ringere enn skuespiller George Clooney og kona, menneskerettighetsadvokaten Amal. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at superparet Amal (41) og George Clooney (58) har en rekke rike og mektige venner. I deres innerste sirkel finner man også USAs tidligere president Barack Obama (57) og hans kone Michelle (55).

Amal og George pleier å tilbringe mye tid om sommeren i sin villa ved Comosjøen i regionen Lambordia i nord-Italia, og det er heller ikke sjelden at det berømte ekteparet inviterer sine celebre venner til det flotte sommerstedet.

Blant andre skal hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) ha vært på besøk i den luksuriøse villaen, og denne uka er det ingen ringere enn nettopp USAs tidligere president og førstedame som er på besøk hos sitt vennepar for noen slappe feriedager i rolige omgivelser.

PÅ VEI TIL MIDDAG: Her er kameratene Barack og George på vei til middag i Italia søndag kveld. Foto: NTB Scanpix
PÅ VEI TIL MIDDAG: Her er kameratene Barack og George på vei til middag i Italia søndag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Barack og Michelle Obama og deres to døtre Malia (20) og Sasha (18) er nemlig nylig blitt observert sammen med Clooney-paret på deres luksuriøse residens ved Comosjøen.

Det skriver flere internasjonale medier, deriblant People.

Enormt sikkerhetsoppbud

Obama-familien er på en større reise rundt i Europa for tiden, og ifølge nettstedet skal den tidligere presidentfamilien ha landet i Milano ved lunsjtider lørdag i forrige uke.

GODT SELSKAP: Clooney-paret og Obama-familien tok sjøveien for å få seg en matbit søndag kveld. Foto: NTB Scanpix
GODT SELSKAP: Clooney-paret og Obama-familien tok sjøveien for å få seg en matbit søndag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da ankom de den italienske motebyen i et privatfly og fikk følge av et stort oppbud av sikkerhetsbiler og politi.

Den verdenskjente familien skal også ha hatt en stor bil kun for bagasjen sin, og de skal ha blitt trygt eskortert fra flyplassen til Clooneys feriested, med blant annet følge fra et politihelikopter, ifølge Peoples kilder.

Klokken 14.30 lokal tid skal Obama-familien ha vært på plass på Clooneys sommersted, som heter «Villa Oleandra».

ITALIENSK IDYLL: Sommerhuset ligger idyllisk til rett ved sjøen. Foto: NTB Scanpix
ITALIENSK IDYLL: Sommerhuset ligger idyllisk til rett ved sjøen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Menneskerettighetsadvokaten og den berømte skuespilleren, som giftet seg i Venezia i 2014, har feriert i det flotte huset i flere år, etter at Clooney kjøpte eiendommen i 2002. Da punget han ut om lag 80 millioner kroner for den gigantiske villaen.

Den eksklusive 1700-tallsvillaen ligger nydelig til ved bredden av Comosjøen i landsbyområdet Laglio, og der kan Clooney-paret og tvillingene deres Alexander (2) og Ella (2) virkelig slappe av og kose seg.

GÅR I LAND: USAs tidligere president og skuespillerkjekkasen George Clooney går i land etter båtturen for å få seg en matbit søndag 23. juni. Foto: NTB Scanpix
GÅR I LAND: USAs tidligere president og skuespillerkjekkasen George Clooney går i land etter båtturen for å få seg en matbit søndag 23. juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Allerede søndag ble Barack Obama observert på sjøen med sin gode kamerat George Clooney, og da så det absolutt ut til at de to mennene nøt hverandres selskap.

De to vennene ble fotografert av paparazziene på Comosjøen mens de var på vei inn til en brygge i Cernobbio, ikke langt fra Clooney-familiens sommerhus.

Vis mer

Var ute sammen

Ifølge italienske nyhetsmedier skal Barack og Michelle ha blitt observert ute sammen med George og Amal også på lørdag, og dagen etter skal de ha tatt turen sammen til det ekstravagante hotellet Hotel Villa D'este for en bedre middag, skriver People.

Dit tok de to familiene altså sjøveien, og både Michelle og Amal var ikledd lekre sommerantrekk.

STASELIG: Amal Clooney hadde for aneldningen tatt på seg en blomstrete kjole i sterke farger. Foto. NTB Scanpix
STASELIG: Amal Clooney hadde for aneldningen tatt på seg en blomstrete kjole i sterke farger. Foto. NTB Scanpix Vis mer

Bilder fra stedet viser blant annet den berømte menneskerettighetsadvokaten gå i land i en oransje og lilla kjole for å spise middag på det luksuriøse hotellet.

VENNINNER: Her er Amal Clooney og Michelle Obama på vei til middag på søndag. Obama er klassisk antrukket i sort og hvitt. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER: Her er Amal Clooney og Michelle Obama på vei til middag på søndag. Obama er klassisk antrukket i sort og hvitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den alltid moteriktige Michelle på sin side, hadde for anlendingen kledd seg i et klassisk antrekk med en hvit bluse, sort, løstsittende bukse og lave sandaler.

UVENTET: Michelle Obama kastet glans over Grammy-utedelingen i natt. Klipp: Thea Hope Vis mer

Rundreise i Europa

Obama-paret og deres to voksne døtre er for tiden på rundreise i Europa hvor de har vært innom en rekke land. Reisen deres startet i Sør-Frankrike forrige fredag, bare dager etter at yngstedatteren Sasha (18) gikk ut fra high school.

I Frankrike ble eks-presidentfamilien observert i Provence, hvor de benyttet tiden til å gå turer, spise middager og nyte de deilige omgivelsene, ifølge Peoples kilder.

I løpet av ferien har familien mer eller mindre blitt fotfulgt av nysgjerrige journalister og paparazzier, og både lokale og internasjonale medier skal ha vært svært interesserte i hva familien har funnet på i løpet av sitt Europa-opphold.

Ifølge People skal Obama-familien også ha besøkt den verdenskjente irske artisten Bono (59) på hans sommerhus i Èze i Sør-Frankrike. Barack og Michelle skal også ha inntatt et bedre måltid på Michelin-restauranten La Chèvre d'Or sammen med døtrene og U2-stjernene Bono og The Edge, skriver TMZ.

LES OGSÅ: Tok til tårene over eksens forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer