INGEN DRESS: Barack Obama og Michelle Obama besøker Pearl Harbor-krigsbasen på Oahu i Hawaii i begynnelsen av januar. REUTERS / Kevin Lamarque / NTB Scanpix
INGEN DRESS: Barack Obama og Michelle Obama besøker Pearl Harbor-krigsbasen på Oahu i Hawaii i begynnelsen av januar. REUTERS / Kevin Lamarque / NTB Scanpix Vis mer

Barack og Michelle Obama:

Obama dukket opp på privat kjendis-øy i Karibien

Eks-presidenten ble tatt imot jubel på sin spesielle ferie.

Publisert

(Seoghør.no): Nylig ble den berømte milliardæren Donald Trump (70) innsatt som USAs 45. president. Han har allerede skapt en del furore, og kritikerne har vært mange.

Den første uken har Trump signert presidentordre mot Obamacare og satt i gang en omstridt abortlov. Ikke minst har han satt sinner i kok med sitt såkalte «muslim ban». Det betyr at den ferske president har innført innreiseforbud mot sju land, der majoriteten av befolkningen er muslimer.

Barack Obama (50) har det derimot ikke så travelt. Nå florerer det bilder av den tidligere presidenten i idylliske omgivelser. På Twitter koker det over av kommentarer.

Kos i Karibien

Etter åtte lange år på Det Hvite Hus, tok han med seg kona Michelle (53) til Karibien, nærmere bestemt «Necker Island» utenfor Puerto Rico.

Øya er privateid og står i rikiningen Richard Bransons navn. Han er en britisk forretningsmann som har tjent millarder på musikkfirmaet Virgin. Selskapet har 360 bedrifter. Branson kjøpte opp øya tilbake i 1978, og seks år senere startet luksushotell for overklassen.

Our President and First Lady enjoying their vacation! 👋🏾😎

En video publisert av B. Scott (@lovebscott)

Bildene viser Obama med en svart snapback, caps med kneppefunksjon bak, og slipperser på bena. Han deler bord med Branson og Michelle. Hun er iført en ledig skjorte og stråhatt.

Upåvirket av protester

Det ferierende paret er tilsynelatende upåvirket av kvinnetog og protester mot «muslim ban». I en video rusler paret i sanden mens ivrige turister filmer. Herr og fru Obama smiler og vinker til mobilkameraet.

GODT HUMØR:Barack og Michelle Obama stilte opp for fotografering sammen med funksjonærene i immigrasjonkontrollen på De Britiske Jomfruøyene. Foto: Facebook / NTB Scanpix
GODT HUMØR:Barack og Michelle Obama stilte opp for fotografering sammen med funksjonærene i immigrasjonkontrollen på De Britiske Jomfruøyene. Foto: Facebook / NTB Scanpix Vis mer

- Ha en fin ferie, utbryter en beundrer.

- Tusen takk skal du ha, svarer den blide ekspolitikeren.

Kjendisøy

Ifølge People er ikke størrelsen på øya så altfor stor, omtrent 42 fotballbaner.

Robert De Niro, Mariah Carey og Kate Moss er blant kjendisene som tidligere har feriert på øya.

I 2013 tok Branson med Babywatch-stjernen David Hasselhoff, skuespiller Kate Winslett og Rolling Stones-helten Ronnie Wood.

Rundt 100 personer er sysselsatt for å holde fasilitetene på øya, som er bygget opp etter øko-vennlige prinsipper, i orden til enhver tid.

UTSIKT: Det er lite å utsette på utsikten ved frokostbordet. Foto: Splash News and Pictures / NTB Scanpix
UTSIKT: Det er lite å utsette på utsikten ved frokostbordet. Foto: Splash News and Pictures / NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Huffington Post, starter døgnprisen på snaue 700 000 kroner. Da får du imidlertid leie hele øya, som har plass til maksimalt 30 gjester.

LES OGSÅ: De nye bildene av Kylie Jenner får silikonryktene til å svirre - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer