Obama danset Gangnam Style

Det var hæla i taket da Barack og Michelle Obama festet med kjendisene til langt på natt.

FULL FEST: - Vi har verdens kuleste førstedame, skrev popstjernen Kelly Clarkson (30) på Twitter. Michelle Obama var i fyr og flamme på innsettelsesfesten.  Foto: © Instagram
FULL FEST: - Vi har verdens kuleste førstedame, skrev popstjernen Kelly Clarkson (30) på Twitter. Michelle Obama var i fyr og flamme på innsettelsesfesten. Foto: © Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Presidentparet stelte i stand tidenes fest i Det hvite hus for å feire Barack Obamas (51) fire nye år som USAs øverste leder.


Kjendisene dro ikke hjem før klokken 03:00 om morgenen, og nachspielet toppet seg da Barack og rapperen Usher (34) tok den berømte Gangnam Style-dansen foran de inviterte.

– Hva skal man si? Jeg har akkurat sett presidenten rocke dansegulvet i Det hvite hus, skrev John Legends (34) norske forlovede, Christine Teigen (27), på Twitter.
 
Dagen derpå delte hun la hun ut et bilde på Instagram av seg selv med sløret blikk i senga.

– Det var verdt det, skrev hun i kommentarfeltet.
 
Blant de prominente gjestene var storheter som Alicia Keys (31), Jennifer Hudson (31), John Mayer (35) og Katy Perry (28).
 
LES OGSÅ: Beyoncé jukset under Obama-innsettelsen   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer