Obama besøkte den norske ambassaden i USA

Kom uanmeldt og signerte kondolanseprotokoll.

KOM UANMELDT: Her signerer presidenten kondolanseprotokollen. Foto: SCANPIX
KOM UANMELDT: Her signerer presidenten kondolanseprotokollen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: USAs president, Barack Obama, besøkte tirsdag den norske ambassaden i Washington i USA. Det skriver nyhetsbyrået AP.

Obama ønsket å utvide sine kondolanser personlig, etter bombeangrepet i Oslo og massakren på Utøya, der 76 mennesker foreløpig er bekreftet døde.

«Presidenten stilte opp på et uanmeldt besøk, etter at han forlot det hvite hus midt på dagen tirsdag.», skriver nettstedet FoxToledo.com.

Under ambassade-besøket, skal Obama ha signert kondolanseprotokollen sammen med visepresident Joe Biden.

- Jeg vil uttrykke min medfølelse overfor det norske folk etter den ugjerningen som skjedde i Oslo sentrum og på Utøya, skal presidenten ha sagt under besøket, ifølge TV 2-nyhetene.

Barack Obama sa forrige uke at de tragiske hendelsene i Oslo var en påminnelse på at verden har et ansvar om å sammen stoppe terroristangrep.

Ministerråd og fungerende ambassadør på den norske ambassaden i Washington D.C, Berit Enge, bekreftet besøket overfor VG Nett.

- Vi har ganske nylig hatt besøk av Obama og visepresidenten. De hadde også med kondolansekort fra sine respektive koner som de overleverte til oss på ambassaden, sa hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det føles viktigere å være journalist

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer