STØTTER BIEBER: - Det å komme to timer forsinket til en konsert er helt riktig, sier den tidligere Oasis-vokalisten. Foto: Stella Pictures
STØTTER BIEBER: - Det å komme to timer forsinket til en konsert er helt riktig, sier den tidligere Oasis-vokalisten. Foto: Stella PicturesVis mer

Oasis-Liam forsvarer Bieber

Tenåringsstjernen får støtte fra uventet hold etter skandaleoppførselen.

SEOGHØR.NO:   Rockestjernen Liam Gallagher (40), best kjent som vokalist i den britiske rockebandet Oasis, kommer nå med oppsiktsvekkende kommentarer rundt Justin Biebers (19) seneste opptreden.

Bieber var over to timer forsinket til konserten sin i Dortmund forrige uke, og skapte et massivt oppstyr av frustrerte fans og sinte foreldre.

Gallagher, som snart er aktuell med et nytt album med bandet Beady Eye, støtter nå Bieber sin oppførsel.

- Min teori er at nå skal jeg ha BE (Beady Eye) på forsiden av coveret til det nye albumet, mens på baksiden skal det stå I-E-B-E-R. Biiiieee-ber! Jeg passer på han, sier Gallagher til The Sun.

VINN BIEBER-BILLETTER I SE OG HØR 

- Uansett hvem det er, det å komme to timer forsinket til konserten er helt rett i min bok. Alle disse såkalte rockebandene sitter backstage og sier: La oss vente 15 minutter. Men det å vente to timer og 15 minutter.. ingen vil noensinne slå den rekorden. Så slutt å plag han. Jeg er en Belieber!

De nye kommentarene kan bli sett på som en advarsel til Beady Eye-fansen, som nok ikke trenger å være tidlig ute når bandet skal spille konserter.

LES OGSÅ:  Her gjør han det igjen!