POPSTJERNER: Liam og Noel Gallagher gjorde på 90-tallet stor suksess med bandet Oasis.  Foto: AP/Scanpix
POPSTJERNER: Liam og Noel Gallagher gjorde på 90-tallet stor suksess med bandet Oasis. Foto: AP/ScanpixVis mer

Oasis-brødrene gjenforenes

Noel og Liam Gallagher legger uvennskapet til side for felles prosjekt.

SEOGHØR.NO: Forholdet mellom de to Gallagher-brødrene, Liam (41) og Noel (46) har lenge vært betent. De to Oasis-stjernene har knapt sagt et ord til hverandre siden de røk i tottene på hverandre under en Oasis-konsert i 2009.

Nå skal derimot forholdet være på bedringens vei. De to traff hverandre igjen i et bryllup i Irland og planlegger nå å åpne en bar, sammen med moren Peggy, i Manchester.

- Liam kom på idéen etter en tur til Manchester med moren Peggy. Han og moren kom så frem til at Noel også burde bli inkludert i planene. Brødrene ser for seg en idie-rocke-bar som også serverer diverse matretter, sier en kilde til Daily Star ifølge Contactmusic.com.

UVENNER: Liam og Noel Gallaghers uvennskap ble slutten for supergruppen Oasis. Det har lenge gått rykter om at bandet var i ferd med å gjenforenes, men brødrene har hver gang avkreftet ryktene.
UVENNER: Liam og Noel Gallaghers uvennskap ble slutten for supergruppen Oasis. Det har lenge gått rykter om at bandet var i ferd med å gjenforenes, men brødrene har hver gang avkreftet ryktene. Vis mer

Noel og Liam planlegger å gi den nye baren navnet «Champagne Supernova» etter Oasis-låten med samme navn, og håper å signere en avtale om et lokale i nærheten av Deansgate og Spinningsfield i Manchester.

- De har brukt venner som Russell Brand og Holly Willoughby som rådgivere for hvor baren skal plasseres. Noel og Liam tror at den nye baren kan føre de sammen igjen, fortsetter kilden.

Selv om brødrene nå gjenforenes i form av den nye baren, virker det ikke som om Liam og Noel har planer om å gjenforene Oasis i nærmeste fremtid. Paul Arthurs, Oasis sin første gitarist som forlot bandet i 1999, har derimot spådd at en gjenforening kommer til å skje før eller senere.

LES OGSÅ:    Kona raser etter utro-skandalen