Nytt tragisk dødsfall i Kennedy-familien

Mary Kennedy ble funnet død i sitt eget hjem i går.

DØDE: Natt til torsdag ble firebarnsmoren Mary Kennedy funnet død i sitt hjem i New York. Her sammen med ektemannen Robert og to av sine barn.  Foto: FameFlynet Norway
DØDE: Natt til torsdag ble firebarnsmoren Mary Kennedy funnet død i sitt hjem i New York. Her sammen med ektemannen Robert og to av sine barn. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den mektige amerikanske Kennedy-familien har i alle år blitt hjemsøkt av tragedier og det sies til og med at familien har en forbannelse hvilende over seg.

Onsdag opplevde Kennedy-klanen et nytt tap da Mary Kennedy ble funnet død i sitt hjem i New York. Hun ble bare 52 år gammel.


Familien i sjokk
Ifølge nettstedet TMZ ankom politiet boligen rundt halv to om natten lokal tid for å undersøke dødsfallet. Mary skal ha vært alene og ifølge lokale medier skal hun ha tatt sitt eget liv.

Mary var gift med Robert F. Kennedy Jr og paret hadde fire barn sammen. I 2010 søkte Robert om skilsmisse. Mary skal ha slit med alkoholmisbruk og ble samme år arrestert for fyllekjøring.

- Vi beklager dypt dødsfallet til vår kjære søster Mary. Hennes utstråling og kreative ånd vil bli dypt savnet av de som elsket henne. Våre tanker går ut til hennes barn som hun elsket uten forbehold, sier familien i en kunngjøring.


Deprimert

Ifølge kilder nær Mary var hun svært deprimert den siste tiden og tragedien kom ikke som en stor overraskelse.

- Jeg snakket med henne på mandag og hun hørtes ut som hun var veldig langt nede. Hun var deprimert og engstet seg for fremtiden, sier en kilde til
Radaronline.

Pengeproblemer
I tilegg til krisen i ekteskapet hadde Mary store pengeproblemer.

- Hun var snart ruinert. Kredittkortselskaper var etter henne fordi hun hadde mye gjeld i tillegg til flere andre kreditorer. Hun fryktet Robert skulle gi henne mindre finansiell støtte og var liveredd for å miste hjemmet sitt.


Mange tragedier
Marys eks-mann Robert er sønnen til Robert F. Kennedy som ble skutt og drept under valgkampen i 1968. Robert er også nevøen til tidligere president John F. Kennedy som ble skutt og drept under et attentat i Dallas i 1963.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kennedy har hjernesvulst  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer