Whitney Port spontanaborterte:

Nytt tap etter halvannet år

35-åringen deler hjerteskjærende beskjed på Instagram.

I SORG: På Instagram deler Whitney Port en trist nyhet med sine 1,4 millioner følgere. Her er hun avbildet i 2019. Foto: Mega/ NTB
I SORG: På Instagram deler Whitney Port en trist nyhet med sine 1,4 millioner følgere. Her er hun avbildet i 2019. Foto: Mega/ NTB Vis mer
Publisert

«The Hills»-stjernen Whitney Port (35) meddeler at hun har vært gjennom nok en spontanabort. Det kommer fram i et innlegg på Instagram. Flere nettsteder har omtalt den triste nyheten, deriblant ET Online og People.

«Hei alle sammen. Dette er ikke lett. Vi bestemte oss for å starte med vlogging på YouTube-kanalen vår for et par måneder siden for å dele to nyheter: renoveringen av nytt hus og en ny graviditetsreise. Dessverre spontanaborterte jeg», innleder hun innlegget med.

Port forklarer videre at hun og ektemannen Tim Rosenman ikke er sikre på om de fremdeles ønsker å dele YouTube-videoene, grunnet omstendighetene.

«Jeg var ikke sikker på om jeg ønsket å gjenoppleve smertene», skriver Port, som tidligere har vært åpen om den følelsesmessige uroen hun følte på etter å ha spontanabortert i juli i 2019.

OVERRASKET: Hertuginne Meghan viste seg i en videosnutt for CNN. Dette var hertuginnens første opptreden etter avsløringen om at hun hadde opplevd spontanabort. Video: CNN og Dagbladet TV Vis mer

Gledet seg over graviditeten

Videre skriver Port at denne gangen følte hun seg annerledes under graviditeten, og påpeker at hun under forrige svangerskap ikke trodde hun var klar for et nytt barn. Det endret seg denne gangen.

«Jeg var faktisk spent og gledet meg over graviditeten. Jeg så for meg alt. Jeg er lei meg, men jeg er ok, og vi vil prøve igjen. Jeg føler meg også trist over alle de som må gjennomgå dette eller som har gått gjennom dette. Jeg vet at samfunnet vårt vil dele, stå sammen og støtte - for det gjør dere alltid», avslutter hun innlegget med.

TRIST: Ekteparet har mistet et ufødt barn for andre gang. Her avbildet i 2016. Foto: Matt Baron / REX / NTB
TRIST: Ekteparet har mistet et ufødt barn for andre gang. Her avbildet i 2016. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer

Fra før av har paret den tre år gamle sønnen Sonny Sanford, som kom til verden i 2017. I starten av fjoråret skulle Ports familie i utgangspunktet utvides med enda et medlem, men som nevnt endte graviditeten i en spontanabort.

- Mengden av ulike følelser jeg har fått kjenne på de siste par ukene, har vært ekstrem. Alt fra sjokk og sorg til lettelse, noe som igjen førte til skyldfølelse. Min identitet har blitt rystet når det kommer til å være mor og menneske. (...) Det er mine personlige følelser, som er et resultat av min egen reise, forklarte 35-åringen i sin egen podkast «With Whit».

Stor støtte fra ektemannen

I en episode av «The Hills: New Beginnings» åpnet Port seg opp overfor ektemannen om følelsene sine etter spontanaborten, ifølge Us Weekly.

- Jeg føler at jeg har godtatt at denne graviditeten ikke ble som den skulle. Men når jeg går på toalettet og ser at det kommer blod, så blir jeg minnet på alt sammen, sa 35-åringen.

Videre fortalte hun at hun forsøkte å distrahere seg selv, men at det ikke alltid fungerte slik hun skulle ønske.

- Selv når jeg prøver å gjøre min egen greie, holde meg opptatt, være glad og distrahert, minnes jeg det fortsatt. Jeg stresser altfor mye rundt det andre barnet. Jeg vet at du virkelig vil ha et barn til og jeg vet ikke om jeg vil det, og føler at jeg ville skuffe deg om vi ikke fikk et til, forklarte hun, og fortsatte:

- Jeg føler at jeg alltid vil komme til å ha dårlig samvittighet for å ikke gi deg det du ønsket deg.

MOR OG SØNN: Her er Whitney Port avbildet med sønnen Sonny i 2018. Foto: Vivien Killilea / AFP / NTB
MOR OG SØNN: Her er Whitney Port avbildet med sønnen Sonny i 2018. Foto: Vivien Killilea / AFP / NTB Vis mer

I episoden innrømmet Port at ektemannen hadde spilt en stor rolle for henne i den tøffe perioden, og at hun satte enormt stor pris på hans tilstedeværelse.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

- Timmy har vært en helt fantastisk støtte. Alt jeg føler støtter han, noe som er utrolig viktig ettersom han vet at det ikke er noe som er galt når det kommer til dette. Han har vært min lagkamerat, min partner. Jeg vet ikke hvordan jeg skulle ha kommet meg gjennom dette uten ham, sa hun.

LES OGSÅ: Ble innlagt etter slalåm-drama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer