Isabelle Ringnes:

Nytt steg med kjæresten

- Jeg kjenner på en overveldende takknemlighet.

FORNØYD: Isabelle Ringnes har all grunn til å smile. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
FORNØYD: Isabelle Ringnes har all grunn til å smile. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Publisert

Teknologigründer Isabelle Ringnes (33) er klar for et nytt kapittel i livet.

Et og et halvt år etter bruddet med forloveden Bjørn Erik Ihlen (39), er det nå blitt kjent at hun har blitt samboer med sin nåværende kjæreste.

Samboerskapet er tidligere blitt omtalt i Nordstrands Blad.

- Helt fantastisk

Det nye huset hun og samboeren nå bor i, ligger kun noen meter fra der hun tidligere bodde. Til Se og Hør forteller hun at de flyttet sammen like over sommeren.

Livet ute på Ormøya virker som en drøm, skal vi tro Ringnes. Hun beskriver stedet som et «sørlandsidyll» med inkluderende naboer som smiler.

SÅR: Harlem Alexander må hjelpe kjæresten Jan Thomas med rensing etter at han falt på scenen. Video: Jan Thomas Vis mer

- Jeg kjenner på en overveldende takknemlighet hver gang jeg går morgentur med bikkja med en kaffekopp og nyhetspodkast på øret langs Bekkelagsbadet.

Når Se og Hør spør om hvordan det er å være samboer igjen, svarer hun:

- Det er helt fantastisk å dele hverdagen sammen med han.

Det var i fjor høst at Ringnes kunne avsløre overfor Se og Hør at hun hadde fått seg ny kjæreste. Hvem han er, har hun så langt valgt å holde for seg selv.

Karriereskifte

I 2018 var Isabelle Ringnes med på å starte selskapet Equality Check som jobber for likestilling i arbeidslivet. Tidligere i år kunne hun fortelle at hun trekker seg ut.

Nå er det nye utfordringer som venter.

Hun røper at hun skal delta i to TV-serier, og i tillegg jobber hun med å produsere en dokumentarserie om det hun beskriver som «mulighetene, konsekvensene, og de etiske dilemmaene av vår tids teknologiske tsunami».

- Jeg har lenge hatt et sterkt engasjement for likestilling og synes det er utfordrende og viktig å formidle verdien av mangfold, og mulighetene innen teknologi. TV er en bransje hvor man kan være kreativ, lære mye og nå ut til mange, forteller Ringnes før hun legger til:

- Men det er en bransje med mange om beinet så det er fremdeles mye som er usikkert.

LES OGSÅ: Gravid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer