Isabella Löwengrip

Nytt steg med 23 år eldre kjæreste

Isabella Löwengrip venter på et stort spørsmål fra kjæresten.

FORLOVELSESPLANER: Paul Sundvik og Isabella Löwengrip har vært et par i snart to år. Nå røper sistnevnte fremtidsplaner. Foto: Karin Törnblom/Aftonbladet/TT/NTB
FORLOVELSESPLANER: Paul Sundvik og Isabella Löwengrip har vært et par i snart to år. Nå røper sistnevnte fremtidsplaner. Foto: Karin Törnblom/Aftonbladet/TT/NTB Vis mer
Publisert

Sommeren for snart to år siden ble det kjent at den svenske influenseren og gründeren Isabella Löwengrip (31) hadde funnet lykken med en mystisk mann. Først en måned senere avslørte 31-åringen at hennes utkårede var den 23 år eldre kunstneren og undervannsfotografen Paul Sundvik (54).

Forlovelsesring

Nå forteller gründeren at hun venter på frieri fra kjæresten, og at en ring allerede er i arbeid.

- Ja, jeg venter på en forlovelse akkurat nå. Han har funnet en sten. Så nå skal han designe sin egen ring. Jeg fikk velge stenen, jeg ville ha en som er fin, forteller Löwengrip i podkasten «Bathinas enskilda möten», gjengitt av blant andre Expressen.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befant seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Hun forklarer videre at den aktuelle stenen er rund, men at den har fire punkter som gjør at den ser mer firkantet ut.

- Jeg ville finne en som var perfekt, som glitrer, fortsetter hun.

Aldersforskjell

Löwengrip forteller videre at de også har snakket om felles barn, men at de på nåværende tidspunkt ikke har noen planer om dette. 31-åringen har to barn fra tidligere.

- Jeg tror han vil ha ett barn bare, så har vi tre totalt. Det er ikke noe kjempestress, han kan jo bli 61 og jeg 35, fortsetter hun.

Den unge gründeren har tidligere avslørt at hun ikke bryr seg om aldersforskjellen mellom henne og kjæresten.

«Paul er 23 år eldre enn meg, men det merkes bare når det kommer til musikk. Alle bandene han hører på kjenner jeg jo igjen, men det er bare fordi pappa spilte de låtene. Paul er like gammel som pappa. Men jeg tenker ikke på alder i det hele tatt, for kjærligheten har ingen alder», svarte hun i fjor under en spørsmålsrunde på Instagram.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Blir et nytt kapittel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer