Isabella Löwengrip

Nytt steg med 23 år eldre kjæreste

Isabella Löwengrip venter på et stort spørsmål fra kjæresten.

FORLOVELSESPLANER: Paul Sundvik og Isabella Löwengrip har vært et par i snart to år. Nå røper sistnevnte fremtidsplaner. Foto: Karin Törnblom/Aftonbladet/TT/NTB
FORLOVELSESPLANER: Paul Sundvik og Isabella Löwengrip har vært et par i snart to år. Nå røper sistnevnte fremtidsplaner. Foto: Karin Törnblom/Aftonbladet/TT/NTB Vis mer
Publisert

Sommeren for snart to år siden ble det kjent at den svenske influenseren og gründeren Isabella Löwengrip (31) hadde funnet lykken med en mystisk mann. Først en måned senere avslørte 31-åringen at hennes utkårede var den 23 år eldre kunstneren og undervannsfotografen Paul Sundvik (54).

Forlovelsesring

Nå forteller gründeren at hun venter på frieri fra kjæresten, og at en ring allerede er i arbeid.

- Ja, jeg venter på en forlovelse akkurat nå. Han har funnet en sten. Så nå skal han designe sin egen ring. Jeg fikk velge stenen, jeg ville ha en som er fin, forteller Löwengrip i podkasten «Bathinas enskilda möten», gjengitt av blant andre Expressen.

Hun forklarer videre at den aktuelle stenen er rund, men at den har fire punkter som gjør at den ser mer firkantet ut.

- Jeg ville finne en som var perfekt, som glitrer, fortsetter hun.

Aldersforskjell

Löwengrip forteller videre at de også har snakket om felles barn, men at de på nåværende tidspunkt ikke har noen planer om dette. 31-åringen har to barn fra tidligere.

- Jeg tror han vil ha ett barn bare, så har vi tre totalt. Det er ikke noe kjempestress, han kan jo bli 61 og jeg 35, fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.