Ben Affleck og Jennifer Lopez:

- Nytt steg i forholdet

Ben Affleck og Jennifer Lopez ser ut til å gjøre alt de kan for å tilbringe mest mulig tid sammen.

KJÆRESTER?: Ben Affleck og Jennifer Lopez tilbringer stadig mer tid sammen. Foto: Splash News/NRB
KJÆRESTER?: Ben Affleck og Jennifer Lopez tilbringer stadig mer tid sammen. Foto: Splash News/NRB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få romanser det skrives mer om om dagen enn den mellom det tidligere stjerneparet Ben Affleck (48) og Jennifer Lopez (51). Duoen, som var blant Hollywoods hotteste par frem til bruddet i 2004, skal etter alt å dømme ha funnet tilbake til hverandre igjen nå.

De gjør fint lite for å skjule sine følelser for hverandre, og har blitt tatt på fersken av både kilder og fotografer en rekke ganger.

Hva som egentlig er ståa mellom dem er dog foreløpig ukjent, men fansen kan ikke annet enn å glede seg over eksparets gjenforening. Og nå kan det faktisk se ut til at det bare går fremover mellom dem, skriver People.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Ben og J-Lo har den siste tiden vært på ferie sammen i Hamptons utenfor New York City, hvor også sistnevntes barn, som hun har med eksmannen Marc Anthony (52), var.

- De hadde en fantastisk helg i Hamptons. Det var veldig avslappende og gøy for alle, sier en kilde til People.

- Alltid glad med henne

At de nå introduserer barna sine for hverandre kan på mange måter ses som et nytt steg i forholdet, og ifølge kilden magasinet har snakket med, blir båndet mellom 48-åringen og Lopez' barn bare tettere.

Jennifer Lopez har tvillingene Max og Emme (13) med eksmannen, mens Ben Affleck har de tre barna Violet (15), Seraphina (12) og Samuel (9) med ekskona Jennifer Garner (49).

HETE FØLELSER: Verken Jen eller Ben gjør noe særlig for å skjule sine følelser for hverandre. Som her tidligere denne måneden. Foto: Splash News/NTB
HETE FØLELSER: Verken Jen eller Ben gjør noe særlig for å skjule sine følelser for hverandre. Som her tidligere denne måneden. Foto: Splash News/NTB Vis mer

I tillegg til å tilbringe tid med artistens tvillinger, var også annen familie med forrige helg, hvor de blant annet var på stranden, kjørte båt og grillet, skriver magasinet.

Ifølge kilden er forholdet mellom Affleck og Lopez veldig sterkt og sistnevnte er svært lykkelig med 48-åringen.

- Ben ser alltid glad ut når han er med Jen, hevder kilden videre.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

- Skikkelig glad

Som nevnt er det ikke kjent hva slags forhold de to eksene har i dag, men det kan altså tyde på at det er mer enn vennskap på nåværende tidspunkt.

Nylig helte også Lopez vann på ryktemølla, da hun i et intervju med Zane Lowe hos radiostasjonen Apple Music 1, lettet på sløret om hvor fantastisk livet hennes er for tiden, ifølge ELLE.

Hun nevnte imidlertid ikke Affleck ved navn, men det kan se ut til at han har en finger med i spillet.

- Jeg er skikkelig glad. Jeg vet at folk lurer på hvordan jeg har det, hva som skjer og om jeg har det bra. Jeg har aldri hatt det bedre. Og jeg vil at menneskene som bryr seg om meg - fordi jeg bryr meg om dem - skal vite at jeg virkelig har kommet til et sted i livet mitt hvor jeg har det fint alene, røpet hun.

OPPMERKSOMHET: Den amerikanske skuespilleren Jennifer Garner får nok en gang oppmerksomhet for kjæledyra sine. Foto: Splash News Vis mer

- Og jeg tror når du først kommer til det stedet, skjer det fantastiske ting som du aldri forestiller deg kan skje i livet ditt igjen. Det er der jeg er. Og jeg elsker all den kjærligheten som kommer min vei akkurat nå. Og jeg vil bare at alle skal vite at det er den beste tiden, den beste tiden i livet mitt, fortsatte artisten.

LES OGSÅ: - Fullstendig manipulert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer